Close sidebar
Close sidebar

In fiecare noapte avea cosmaruri si simtea o respiratie ciudata pe fruntea lui. Un barbat a reusit sa fotografieze copilul demon care il bantuia

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat sustine ca de cateva luni de zile este bantuit de fantoma unui copil, care ii apare sub infatisarea unui demon.
Newyorkez-ul Adam Ellis a inceput mai intai sa aiba cosmaruri, in care capul deformat al unui copil aparea deasupra lui, de fiecare data cand incepea sa adoarma, potrivit DailyMail.co.uk.

Dupa ce a filmat momentul in care mai multe obiecte din camera se misca fara a fi atinse, Adam si-a impartasit povestea pe internet.
Recent, el a revenit cu noi dovezi si mai infioatoare. In imagini, barbatul sustine ca se poate observa chipul demonic al copilului in timp ce se uita spre el.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Noaptea trecuta l-am visat din nou. Cand am deschis ochii statea pe un scaun, in fata mea si ma privea. Am luat telefonul, paralizat de frica. Mi-am zis ca daca voi muri, macar sa existe o dovada a ceea ce ar fi putut cauza moartea mea", a povestit barbatul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI