inainte sa se prabuseasca i-a spus unui adversar ca se simte rau si sa ceara opriea meciului, dupa care a cazut la pamant, scrie fanatik.ro

„Era langa mine, faza se petrecea in alta parte, cand mi-a zis ca ii e rau si s-a lasat jos. Am strigat sa intervina de pe banca, apoi am vazut ca in cateva secunde a inceput sa tremure, apoi l-au resuscitat.

Doamne, momente de groaza. Am ramas spcat. Doamen ajut-i sa se faca bine”, a spus Ramses Gado, jucatorul celor de la CS Diosig Bihardioszeg.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Fotbalistul a intrat in stop cardio-respirator, iar Dorel Miere, asistentul medical al echipei gazda, a intervenit la timp. Acesta i-a acordat primul ajutor direct pe teren, iar in ajutorul sau a sarit si un paramedic aflat in tribuna, ca spectator.

Andrei Catana a fost resuscitat aproximativ 30 de minute, dupa ce a fost stabilizat, fotbalistul a fost transportat la Spitalul Municipal din Oradea.

„N-am patit in toata cariera mea asa ceva.

Sa dea Dumnezeu sa se faca bine copilul asta. Asta e cel mai important. Medicul nostru si un paramedic venit de la Diosig au intervenit imediat si i-au facut operatiunile de resuscitare, apoi a venit rapid si Ambulanta”, a spus antrenorul celor de la Crisul Alesd, Mircea Madar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si