Close sidebar
Close sidebar

Inca un atac armat in SUA! Atacatorul a deschis focul asupra unui grup de oameni din fata unui restaurant! Printre victime se afla si un copil!

Politia a anuntat ca un atacator mascat a deschis focul asupra unui grup de oameni in fata unui restaurant din San Antonio (Texas), ranind un copil de sase ani si trei adulti, toti membri ai unei familii, scrie Fox News.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Seful politiei, William McManus, a declarat ca doi dintre adulti se afla intr-o stare grava, cu rani care le pot ameninta viata. Baiatul in varsta de sase ani a fost impuscat in picior si va supravietui.

Incidentul a avut loc duminica seara la ora locala 20:40 in fata restaurantului Texas Roadhouse.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

McManus a precizat ca, cel mai probabil, atacatorul nu a actionat la intamplare.

Politia a spus ca atacatorul a deschis focul la o distanta de aproximativ patru metri de intrarea in restaurant si a golit incarcatoarele pustii.

Suspectul este in continuare cautat de politie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI