Un incendiu puternic a izbucnit in Bucuresti, in subsolul unui bloc aflat in reabilitare in zona Piata Romana din Capitala.

O teava de gaze este sursa incendiului, iar la fata locului s-au deplasat doua autospeciale care intervin la stingerea incendiului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, Adrian Marin, a declarat ca incendiul a izbucnit la o teava de gaze aflata in pamant, la subsolul unui bloc in reabilitare de pe strada George Enescu nr.
33.
La locul incendiului au fost trimise doua autospeciale de stingere si o ambulanta SMURD, fiind prezenta si o echipa de la compania de gaze.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, Adrian Marin, a declarat ca incendiul a izbucnit la o teava de gaze aflata in pamant, la subsolul unui bloc in reabilitare de pe strada George Enescu nr. 33.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

La locul incendiului au fost trimise doua autospeciale de stingere si o ambulanta SMURD, fiind prezenta si o echipa de la compania de gaze.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si