Close sidebar
Close sidebar

Incendiu in subteran in zona Piata Romana din Bucuresti. O teava de gaze a luat foc. Mai multe autospeciale intervin chiar acum

##VIDEO34401##

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un incendiu puternic a izbucnit in Bucuresti, in subsolul unui bloc aflat in reabilitare in zona Piata Romana din Capitala.

O teava de gaze este sursa incendiului, iar la fata locului s-au deplasat doua autospeciale care intervin la stingerea incendiului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, Adrian Marin, a declarat ca incendiul a izbucnit la o teava de gaze aflata in pamant, la subsolul unui bloc in reabilitare de pe strada George Enescu nr. 33.
La locul incendiului au fost trimise doua autospeciale de stingere si o ambulanta SMURD, fiind prezenta si o echipa de la compania de gaze.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, Adrian Marin, a declarat ca incendiul a izbucnit la o teava de gaze aflata in pamant, la subsolul unui bloc in reabilitare de pe strada George Enescu nr.

33.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

La locul incendiului au fost trimise doua autospeciale de stingere si o ambulanta SMURD, fiind prezenta si o echipa de la compania de gaze.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI