Close sidebar
Close sidebar

Incendiu într-un apartament din Cluj, după ce două persoane au dat foc deșeurilor cu țigarea

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu într-un apartament din Cluj-Napoca, acolo unde două persoane ar fi dat foc unor deșeuri.

Stefania Pavel,

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu într-un apartament din Cluj-Napoca, acolo unde două persoane ar fi dat foc unor deșeuri.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un incendiu  a avut loc în noaptea de duminică spre luni într-un apartament din Cluj-Napoca, unde pompierii au găsit două persoane recalcitrante. Pompierii spun că cel mai probabil unul dintre ei a dat foc intenționat cu țigarea deșeurilor dintr-o cameră a locuinței, scrie Stiri pe surse.

O țigară ar fi fost aruncată intenționat pentru a aprinde deșeurile

Potrivit ISU Cluj, în incendiul izbucnit într-un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de pe strada Horea, din Cluj-Napoca, au ars mai multe deșeuri depozitate într-o cameră.

Citește și: Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mai mulți baloți de lucernă

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Pompierii au găsit în interiorul apartamentului două persoane, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care erau recalcitrante și prezentau suspiciuni de intoxicație cu fum. Aceștia au stins deșeurile din apartament și au scos cele două persoane din locuință, apoi le-au predat echipajelor de ambulanță pentru a fi transportate la spital.

”Din declarațiile unuia dintre proprietari, se pare că acesta a aruncat o țigară în mod intenționat pentru a aprinde deșeurile, în mare parte de natura textilă”, spun pompierii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI