Un incendiu violent a izbucnit, joi seara, la o hală de pe șoseaua Berceni, din Sectorul 4 al Capitalei.

Citește și: Târgul de Crăciun de la Hala Laminor, un pericol de tip "Colectiv" pentru bucureșteni? Dezvăluire-bombă: Hala nu are autorizație de securitate la incendiu!

Pompierii au intervenit de urgență cu 10 autospeciale de stingere, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță SMURD.

incendiu berceni

Incendiu București, joi seara

[Sursa foto: ISU Bucuresti]

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o hală situată pe Șoseaua Berceni din sectorul 4. Incendiul se manifestă cu flacără și degajări de fum la o stivă de materiale (lemne), pe o suprafață de aproximativ 50 mp. S-a realizat un dispozitiv circular de intervenție în vederea localizării și lichidării incendiului", au transmis cei de la ISU Bucuresti.

Misiunea pompierilor se afla în dinamică în jurul orei 22.00.

"Alertate 10 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. Misiunea este în dinamică, revenim cu date”, a adăugat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si