Close sidebar
Close sidebar

Incepand cu 1 iunie, romanii vor putea consulta gratuit Monitorul Oficial online

Incepand din 1 iunie, toti romanii vor avea acces gratuit i permanent la varianta electronica a Monitorului Oficial, insa doar la Partea I si Partea II.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Regia Autonoma "Monitorul Oficial" va pune la dispozitia tuturor utilizatorilor formatul electronic al Monitorului Oficial, Partea I si Partea a II-a, in mod gratuit, permanent, in timp ce formatul tiparit va fi distribuit contra cost, informeaza ziare.com.

Cei care vor sa acceseze partile III si VI o vor putea face tot gratuit pe internet, insa acestea vor fi disponibile doar pentru 10 zile de la publicare.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Initiatorul proiectului, deputatul PSD Florin Gheorghe, a aratat ca Romania era printre ultimele state din UE care restrictiona accesul gratuit al cetatenilor la jurnalul oficial.

"Au fost opinii care spuneau ca acest proiect aduce prejudicii financiare Monitorului Oficial. Din punctul meu de vedere, aceste opinii sunt mincinoase, deoarece in proiect este precizat foarte clar ca Monitorul Oficial in varianta electronica va fi gratuit, in timp ce varianta tiparita va fi in continuare contra cost, deoarece sunt anumite cheltuieli care trebuie acoperite", a spus Florin Gheorghe.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI