Close sidebar
Close sidebar

Vinovați de iubire, episod nou: Inci și Han, o iubire ca-n filme

Evenimente neașteptate, emoționante vor surprinde astăzi fanii serialului “Vinovați de iubire”, odată cu difuzarea unui nou episod, de la ora 20:00, la Kanal D.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Exact în momentul în care Inci și Han decid că este momentul să comunice familiilor lor faptul că au făcut marele pas, că s-au căsătorit, un incident provocat de Safiye le dă peste cap planurile celor doi îndrăgostiți. Atât Han cât și Inci decid că trebuie să aștepte momentul oportun pentru a le da familiilor lor marea veste.

Pe de altă parte, Inci va trebui să se confrunte cu o situație dramatică, atunci când fratele său, Ege, pleacă de acasă. Când Inci află că Ege a plecat să locuiască alături de tatăl lor, situația devine dramatică iar Han este la un pas de a provoca un dezastru.

Inci nu își poate ierta tatăl pe care îl învinuiește de moartea mamei sale și își dorește ca Ege să rămână alături de ea și bunicul lor.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dincolo de toate problemele cu care se confruntă, Han și Inci decid să petreacă timp amândoi, departe de familiile lor iar dragostea lor crește cu fiecare moment petrecut împreună.

Cum vor reacționa familiile lui Inci și Han atunci când vor primi vestea că aceștia s-au căsătorit puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, la Kanal D.

Îndrăgita producție va putea fi urmărită în fiecare zi, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI