Oamenii legii sunt de părere că adolescenta în vârstă de 14 ani, împreună cu iubitul ei, au conspirat și au ordonat uciderea agentei imobiliare în vârstă de 38 de ani.

Citește și: VIDEO |Această femeie și-a vândut copilul pentru a face rost de bani pentru o operație la nas

Pe data de 27 martie 2023, trupul neînsuflețit al Anastasiei Milosskaya a fost găsit învelit în plastic, apoi într-o saltea, fiind aruncat într-un container de gunoi.

Se presupune că mama adolescentei de 14 ani îi ordonase iubitului acesteia să părăsească apartamentul în care locuiau împreună, susținând că tânărul are o influență proastă asupra fiicei sale. 

Cei care i-au luat viața Anastasiei sunt tot adolescenți

Anchetatorii ruși susțin că cei doi adolescenți au ordonat altor doi tineri, de vârstă cu ei, să o ucidă cu sânge rece pe femeia în vârstă de 38 de ani, în schimbul sumei de 3.650 de lire sterline. Adolescenții acuzați de omor calificat au toți vârste cuprinse între 14 și 17 ani.

Inculpații se află în aceste momente într-un centru de detenție pentru minori, acolo unde așteaptă să fie efectuate investigații suplimentare. Conform polițiștilor, cuplul de adolescenți i-au lăsat pe criminali să intre în apartament și au fost prezenți inclusiv în momentul în care au atacat-o pe Anastasia, notează jurnaliștii de la  Daily Star.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: FOTO- O nuntă cu surprize! Această femeie s-a căsătorit cu un personaj inedit. Alesul inimii nu este un om: „Habar nu aveam că vom ajunge împreună”

Cei doi adolescenți au lăsat trupul neînsuflețit al femeii în același apartament în care locuia fiica acesteia împreună cu iubitul ei.

Se pare că s-au întors la locul faptei două zile mai târziu pentru a scăpa de cadavru. „Asasinii” plătiți au transportat trupul femeii în vârstă de 38 de ani pe o targă improvizată și au aruncat-o într-un container de gunoi aflat în aproprierea blocului în care a avut loc crima. A doua zi de dimineață, trupul Anastasiei a fost găsit de un portar.

Polițiștii sunt de părere că fiica victimei și iubitul ei intenționau să trăiască din economiile femeii în vârstă de 38 de ani. O prietenă a adolescentei a dezvăluit:   ''Ea a vorbit despre ura pe care i-o purta mamei ei de multe ori, deși mama ei era o persoană bună, care o iubea''.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Bunica adolescentei în vârstă de 14 ani a mărturisit că fata se lăsa manipulata de iubitul ei, care venea dintr-o familie cu un istoric dificil. Inculpații riscă să petreacă până la 10 ani în spatele gratiilor.

Citește și: O femeie de 37 de ani are al doilea copil cu fiul vitreg pe care l-a crescut de când era mic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si