Sâmbătă seara, Elena Ionescu a devenit marea câștigătoarea a show-lui Survivor România! Imediat ce Dan Cruceru, prezentatorul show-ului, a anunțat vestea, faimoasa a izbucnit în lacrimi și cu greu a putut să spună câteva cuvinte.

Elena Ionescu a spus că Survivor România este o lecție de viață

„Doamne, ce fericire! Nu-mi vine să cred! Îmi pare rău că plâng! Vă mulțumesc din suflet.

Nu mai știu de mine. Mama, te iubesc! Vreau să-mi promită Lola, Emanuel și Iancu că vor dansa cu mine la un concert. Oamenii care merită, trebuie să rămână împreună. Această emisiune a unit oameni cu caractere frumoase, prin bunătate se ajunge departe. N-am cuvinte! Vreau să mă iertați dacă am supărat sau deranjat pe cineva. Sper că această lecție de viață să o împărtășesc cu toată lumea. Din toată experiența asta, și oamenilor de acasă și celor care mă vor urma de aici înainte, mi-e foarte greu să mai am cuvinte în momentul de față. Vă iubesc și vă dăruiesc acest cadou vouă! Mă aplec în fața publicului! Mulțumesc, Survivor România”, a declarat Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România.

Citeste si: Emanuel Neagu, primele declaratii din Marea Finala: ''Inainte sa vin aici mi-am propus...''

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Elena Ionescu s-a iubit nebunește cu un cunoscut om de televiziune! El e cel care "a făcut-o femeie” pe Faimoasa de la Survivor!

Citeste si: ȘOC! Ce se va întâmpla cu celebrul costum de baie purtat de la Elena Ionescu la Survivor România! ”Când trăiam acolo și mă uitam la el, mi se făcea lehamite!”

Elena Ionescu și-a distrus picioarele la Survivor România! 

Finala Survivor România a fost incredibilă pentru Elena Ionescu, însă și prețul ”plătit” pentru a participa și a câștiga un astfel de show de supraviețuire este incredibil de dur. Accidentările, stresul, lipsa hranei și a condițiilor greu de suportat au fost dure atât în plan fizic, cât și mental.

Mai mult, Elena Ionescu și-a distrus picioarele la Survivor România! O dovedesc din plin fotografiile realizate, în exclusivitate, de WOWbiz.ro, la scurt timp după terminarea finalei. Cântăreața prezintă echimoze serioase, dar și urme de lovituri de pe trasee, care, cu greu, se vor vindeca vreodată. Ambele picioare sunt afectate, în special în partea inferioară, la fel și pielea, ceea ce demonstrează cu adevărat că show-ul de supraviețuire din Republica Dominicală a fost unul extrem de dificil și firește și-a pus amprenta pe aspectul fizic al artistei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si