Una dintre sutele de povești care încă nu fusese descoperită îl are în prim-plan pe Alejandro Papu Gómez, mijlocașul Argentinei care a jucat timp de 109 minute pentru echipa națională în marea finală a Cupei Mondiale din Qatar. Acesta a fost titular în meciurile cu Arabia Saudită și Australia, după care, antrenorul a decis să îl lase pe banca de rezerve, conform jurnaliștilor de la  sport.ro

Mijlocașul argentinian s-a pozat cu trofeul Cupei Mondiale împreună cu soţia sa, arhitecta Linda Raff.

Citește și: Karim Benzema şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei

Cei doi s-au cunoscut în anul 2006, pe vremea când erau elevi de liceu. În anul 2020, soţia lui Gomez a făcut publică pe rețelele de socializare o fotografie de la începutul relației lor, când cei doi mâncau un sandwich, pe iarbă, undeva pe malul apei.

„Dacă ea a fost lângă tine când nu aveai nimic, merită să fie acolo acum, când ai totul”, a scris un argentinian, pe rețeaua de socializare Twitter.

Argentina câștigă Cupa Mondială de fotbal din Qatar 2022! Finală de infarct cu Franța, 3-3 (4-2) după penalty-uri

Final dramatic pentru Cupa Mondială din Qatar 2022! Argentina este noua campioană mondială după o finală de infarct cu Franța, decisă la loviturile de la 11 metri.

În ultima zi a competiției s-a decis nu doar campioana mondială, ci și golgheterul competiției (Mbappe- 8 goluri), precum și cel mai bun fotbalist al turneului de fotbal (Lionel Messi). Meci plin de dramatism: după 80 de minute în care Franța nu a jucat deloc, au fost suficiente 2 minute de sclipire, Argentina a fost egalată și s-a ajuns la prelungiri! Scor final 3-3, după răsturnări de situație și Argentina câștigă cu 4-2 la penalty-uri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Imagini cu Messi de România. Asemănarea izbitoare dintre român și fotbalistul argentinian

Cupa Mondială din Qatar 2022 este la final. Argentina a învins Franța la penalty-uri  și a devenit campioana mondială la cel de-al 22-lea turneu final din istorie!

Visul lui Messi s-a împlinit, chiar dacă Mbappe este golgheterul turneului final. Cine este cel mai bun jucător al turneului final se decide tot azi.

Citește și: Mantia cu care a fost îmbrăcat Messi a stârnit un val de controverse. Ce simbolizează aceasta

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Mare amator de fotbal, Papa Francisc, de naţionalitate argentiniană, a îndemnat câştigătoarea Cupei Mondiale dintre ţara sa şi Franţa să sărbătorească victoria "în umilinţă", informează AFP.

"Cea mai mare valoare nu este de a câştiga sau de a nu câştiga, ci de a juca curat", a spus Papa Francisc, suporter înfocat al clubului San Lorenzo din Buenos Aires.

Citește și: Ea este românca care a ținut trofeul oferit lui Lionel Messi pentru cel mai bun jucător, la ceremonia de premiere din Qatar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si