O tânără de 25 de ani a anunțat că s-a căsătorit cu ea însăși. Se pare că povestea de dragoste cu sine a fost un rateu, motiv pentru care, după două zile, a decis să divorțeze.

Este vorba despre Sofi Maure, o influenceriță din Argentina. Tânăra a șocat pe toată lumea atunci când a decis să se căsătorească cu ea însăși.

Citește și: "Sunt distrusă, plâng non-stop". Mămică de 24 de ani, atacată dur pentru numele ciudat pus bebelușului ei. VIDEO

Cum a fost pentru tânără să fie căsătorită cu ea însăși

„Azi, într-unul dintre cele mai importante momente din viața mea, am cumpărat o rochie de mireasă și am făcut un tort de nuntă pentru a mă căsători cu mine”,  a scris aceasta pe rețelele sociale.

Citește și: Cum să-ți faci mama influencer

Tânăra are 500.000 de urmăritori pe Instagram și Twitter, iar pe data de 20 februarie a venit în fața urmăritorilor ei cu marele anunț, anume că se va căsători cu ea. Cuvintele mărețe au fost însoțite de o poză pe măsură, cu ea în rochie de mireasă.

Unii dintre fanii ei au sprijinit-o, dar, chiar și așa, fericirea nu a durat mult. Divorțul a venit cât ai clipi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Alexandru Abagiu, în Juriul “Bravo, ai stil!”, alături de Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu

„Sunt căsătorită cu mine și nu mai suport! Înțeleg de ce există problema divorțului în cadrul familiilor”,  a mai spus ea.

Apoi, urmăritorii ei au început să facă glume pe seama relației tinere cu ea însăși.

„Ai găsit un avocat bun?”  sau 

„Orice pentru un tweet și atenție”,  au fost doar două dintre reacțiile acestora.

Două stewardese s-au căsătorit într-un hangar plin cu avioane

Două stewardese au devenit celebre pe  rețelele sociale, după ce au publicat pe Tiktok și pe alte platforme diverse imagini de la nunta lor, care a avut loc într-un hangar plin de avioane. 

Audrey și Alex Chowbay au vorbit deschis despre povestea lor de dragoste și le-au arătat oamenilor cum a decurs nunta lor.

Citește și:  Fotomodelul cu cea mai ciudată fobie. "Am leșinat după 2 săptămâni în care nu am mers la toaletă"

Cele două și-au început relația amoroasă încă de pe vremea când erau la început de drum și se pregăteau să devină însoțitoare de zbor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

În anul 2018, cele două mergeau în Dallas, Texas, timp de 3 săptămâni pentru a se pregăti să devină însoțitoare de zbor.

Audrey a menționat că deși au participat 300 de persoane la programul de instructaj, se pare că Alex a fost singura care i-a atenție, din a treia zi.

Citește și:  S-au scumpit biletele de avion: prețurile au crescut și cu 40%

Ambele fete provin din familii care lucrează în domeniul aviației.

„Amândurora ne place aviația, dar ambele noastre familii sunt și ele din domeniul aviației”,   a povestit Alex.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si