Close sidebar
Close sidebar

Incredibil. Un baietel de 8 ani a fost strivit de o cruce de piatra din cimitir, dupa ce a lasat flori la mormantul fratiorului sau.

Tragedie intr-un cimitir din Cluj. Un baietel de numai 8 ani a fost prins sub o cruce de piatra si strivit, dupa ce fusese fusese cu mama lui la mormantul fratiorului.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Ieri am fost cu baiatelul meu de 8 ani im cimitir, sa ducem o florare fratiorului lui, care ar fi avut 10 ani. Cand sa iesim dintre morminte, o cruce de piatra a cazut peste el si l-a strivit. Abia am ridicat piatra, cu mama, ca sa poata iesi de sub ea. Am fugit cu el la UPU şi suntem internati sub supraveghere", a declarat mama baiatului pentru presa locala.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Femeia spune ca fiul ai s-a ales cu fractura de bazin si vrea din tot sufletul ca cineva sa plateasca pentru ca fiul ei putea sa moara acolo. Momentan, baietelelul este in afara oricarui pericol. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI