Potrivit meteorologilor, de vineri noapte, de la ora 02.00 si pana duminica la ora 22.00, in zona montana, mai ales la altitudini mari, vor fi intervale de timp in care va ninge, se va depune strat nou de zapada, iar vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi 70- 80 de kilometri la ora, iar pe crestele cele mai inalte 90 de kilometri la ora, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii.

In intervalul mentionat, temporar vor fi precipitatii in Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova si Banat si pe arii restranse in restul teritoriului, sub forma de ninsoare, lapovita si ploaie, favorizand formarea poleiului. Intensificari ale vantului cu rafale de 50- 60 de kilometri la ora vor fi si in zonele mai joase de relief, cu precadere din nord-estul si sud-vestul tarii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

in zona montana inalta vantul va mai avea intensificari temporare si pe parcursul zilei de luni, 25 decembrie, spulberand zapada, conform Administratiei Nationale de Meteorologie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si