Iulian Sănducu a accidentat în 2015 o mașină Dacia Logan în zona Fântânii Mioriţa din Capitală. Acum este chemat din nou în instanță. Victimele și procurorii nu au fost încântați de decizia judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti așa că au cerut condamnarea autorului la închisoare cu executare.

Magistraţii de la Curtea de Apel au decis ca Parchetul şi părţile vătămate să depună probele la dosar, iar în baza acestora ar putea da un verdict, săptămâna viitoare.

Citeste si: Elevă din Giurgiu, ritual satanic într-o clădire abandonată: ”I-a băut sângele şi i-a înfipt cioburi în palme”

Informații de ultimă oră în legătură cu bărbatul care conducea un bolid și a încercat să omoare un șofer în Băneasa

Iulian Sănducu a fost acuzat de tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în 2015. Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, pe 4 iulie 2015, "în jurul orelor 10:15, în timp ce conducea un autoturism marca VW Touareg pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în zona Fântânii Mioriţa, pe sensul de ieşire din Bucureşti, în condiţiile unui trafic intens, Iulian Şerban Sănducu a avut un comportament şicanator şi agresiv faţă de un alt participant la trafic(...), aflat într-un autoturism marca Dacia Logan împreună cu părinţii săi".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Informații de ultimă oră în legătură cu bărbatul care conducea un bolid și a încercat să omoare un șofer în Băneasa

În momentul în care a ajuns paralel cu Dacia Logan, circulând cu o viteză de aproximativ 89 km/h, Iulian Şerban Sănducu a frânat brusc şi a virat violent în direcţia autoturismului Dacia, intrând în coliziune cu acesta în mod intenţionat. În urma impactului, autoturismul Dacia Logan a fost proiectat spre dreapta, acroşând în traiectoria sa un alt autoturism care circula pe banda unu, apoi a traversat trotuarul, trecând la foarte mică distanţă de un pieton, a escaladat rampa de pământ ce acoperă baza piciorului podului feroviar din zonă, rămânând suspendat în imediata apropiere a acestuia.

Citeste si: De pe stadion in online, iar acum pe TV, în „Moldovenii”! Vezi cine este Aurica, care întruchipează tipologia femeii de la țară

"Prin acţiunea violentă descrisă mai sus(...) în prezenţa a numeroşi participanţi la trafic, incidentul fiind totodată amplu relatat în presă, au fost tulburate ordinea şi liniștea publică, aducându-se astfel o atingere relaţiilor referitoare la convieţuirea socială", au explicat procurorii.

Citeste si: Cine este autorul apelului fals la 112 care a anunțat că a descoperit opt oameni congelați în remorca unui camion


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si