Close sidebar
Close sidebar

Interlopul Serghei Gorbunov, condamnat în 2010 la 16 ani de închisoare, este liber de anul trecut! Moldoveanul a fost acuzat că a omorât un om în timpul unui jaf de la Brașov FOTO

Cetățeanul moldovean Serghei Gorbunov era specializat în jafuri ale caselor de schimb valutar din România.

Petru Luca,

Serghei Gorbunov se specializase în jafuri armate

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cetățeanul moldovean Serghei Gorbunov era specializat în jafuri ale caselor de schimb valutar din România, având la activ mai multe tâlhării de acest gen. În aprilie 2003, Serghei Gorbunov l-a atacat, în scara unul bloc din Deva, pe patronul unei case de schimb valutar, iar după ce cei doi s-au bătut, suspectul l-a lovit pe omul de afaceri cu o rangă şi i-a furat 65 de milioane de lei vechi. Gorbunov a reuşit să fugă şi a fost prins abia după ce a împuşcat doi patroni de case de schimb din Constanţa, în 2003 şi 2004.

Citeste si: Costel Corduneanu a fost eliberat condiționat! Tribunalul a admis recursul interlopului

În ianuarie 2009, Gorbunov a mai dat un atac la o casă de schimb valutar. De această dată a ales Braşovul şi a împuşcat doi bărbaţi care transportau saci cu bani.

Un simplu trecător, Dumitru Lala, a încercat să-l oprească cu mâinile goale, însă Gorbunov l-a ucis cu un glonţ în inimă. A scăpat însă sacul cu bani din mână şi a plecat fără pradă.

Suspect în multe jafuri armate din România, Gorbunov trage azi de fiare acasă, în Republica Moldova 

Până la urmă, în 2010, Gorbunov a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru tâlhărie, fiind încarcerat la Penitenciarul Deva.

Incredibil, însă, în 2019, în martie, după doar 9 ani de detenție, infractorul a fost eliberat condiționat și expulzat în Republcia Moldova. ”Instanţa a admis cererea de liberare condiţionată. Bărbatul a fost pus în libertate. El a fost preluat de Interpol în vederea expulzării în Republica Moldova”, așa anunța în martie 2019 Lucian Feraru, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Deva.

Serghei Gorbunov trage azi de fiare

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

În prezent, temutul Gorbunov se simte de minune în satul lui natal din Republica Moldova.

Serghei are mare grijă de forma lui fizică, pe care o întreține cu drumuri la sală, acolo unde interlopul s-a specializat în sporturi de contact. 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI