Nu-i petrecere fara protap si nici om de afaceri ca Ioan Becali. Cum de la sarbatori incoace o tine tot intr-un chef, varul lui Gigi Becali nu putea face exceptie chiar de ziua lui de nume, de Sfantul Ion.

Pentru ca ii plac distractia si discretia, Giovani a organizat masa si dansul chiar in curtea casei sale din Pipera.

Paparazzi la Wowbiz. Ro i-au surprins pe invitatii care s-au simtit nemapomenit in jurul gratarului incins chiar daca afara era un ger de crapau pietrele.


Anul acesta, nu a mai vrut sa faca mare tambalul asa ca din peisaj au lipsit lautarii, instrumentistii si boxele care rasunau in toata Pipera sa vesteasca petrecerea machedonului.

Daca va amintiti chiar si in ziua eliberarii a avut parte de o primire cu carne la protap si prieteni adevarati.

In septembrie, familia si apropiatii l-au asteptat ore bune in localul de langa vila lui doar sa-l imbratiseze si sa cinsteasca un pahar de vin cu el.

Printre vedetele serii, atunci a fost Adrian Mutu, cel care, se pare, ca a invatat lectia discretiei de la impresarul sau si a preferat sa stea minute bune in calea fumului gros de la gratar doar sa nu fie in vizorul jurnalistilor.

Petrecerile lui Ioan Becali tineau mereu prima pagina a ziarelor doar ca situatia lui actuala nu e prea roz, asa ca nu-si mai doreste sa atraga atentia asupra lui.


Dar... chiar si asa, fara petreceri zgomotoase si nebunii, Gigi Becali nu a trecut sa-i ureze La multi ani varului sau.
Latifundiarul din Pipera a preferat sa petreaca in liniste si spiritualitate departe de capitala.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si