Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost dat în urmărire, în urma unei condamnări de 2 ani şi 2 luni

Omul de afaceri din Brașov, Ioan Neculaie a fost dat în urmărire de către Poliţia Română după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat la 2 ani şi 2 luni închisoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, iar condamnatul nu a fost găsit pentru punerea în executare a sentinţei.

Alexandra Costea,

Ioan Neculaie, un om de afaceri important din Brașov, a fost dat în urmărire în urma unei condamnări de 2 ani şi 2 luni

[Sursa foto: news.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poliţia Română a făcut publice semnalmentele lui Ioan Neculaie pe pagina de web a instituţiei la secţiunea „persoane urmărite”, acesta fiind dat în urmărire pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a doi ani şi două luni de închisoare. 

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citeste si: Fântână arteziană din Satu Mare, distrusă de o maşină de Pompieri chiar înainte de inaugurare

Decizia Curții de Apel Brașov a fost luată în data de 21 ianuarie

Curtea de Apel Braşov a decis condamnarea omului de afaceri în data de 21 ianuarie, subacuzarea săvârșirii infracţiunii de nerespectarea a regimului armelor şi muniţiilor după ce a folosit arma pentru a trage în cauciucurile autoturismului său.

Neculaie a mai fost condamnat pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentru omor din culpă, fiind eliberat condiţionat în vara anului 2018.

Citeste si: Tragedie pe șoseaua de centură Caransebeş. Un microbuz a fost distrus după impactul cu un TIR

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI