Iolanda din Casa Iubirii este dezamăgită de Ionuț și s-a îndreptat către Mihai.
„Fiecare om este diferit. Concurenții noștri sunt diferiți. Au niște povești de viață atât de frumoase cu toții, extrem de sensibile multe dintre ele. Eu nu o să le scot așa public decât atunci când ei vor fi pregătiți. Dacă ei vor fi pregătiți, atunci o să-i susțin. O să le fiu alături.

Și o să încerc să-i ajut în a povesti anumite lucruri.

Citeste si: Cristian a fost descalificat în urma testului poligraf. Ștefania a rămas în ”Casa Iubirii” și a pus ochii pe un alt băiat

Poate nu vor reuși de la bun început să spună multe lucruri, dar o vor face pe parcurs, cu siguranță”, a declarat Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului, Casa iubirii.

Citeste si: Doi concurenți de la "Casa Iubirii", la detectorul de minciuni. "Un singur răspuns neadevărat și ne luăm la revedere"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Iolanda a simțit nevoia să mărturisească că ea a fost prietenă bună cu fostul său iubit. Andreea Mantea a întrebat-o pe Iolanda dacă ar ieși la o cafea cu fosta iubitp a lui Mihai, dar tânăra nu este dornică de această idee.

Este Iolanda o persoană geloasă?

„Nu-i vorba că sunt geloasă, dar eu am o problemă. Poate puțină neîncredere în mine sau poate câteodată nu mă simt atât de frumoasă”.

„Am avut o relație foarte toxică, nu a funcționat și am pierdut cam tot din mine și cred că nu m-am ridicat în totalitate... încă ”, au fost cuvintele Iolandei, spuse cu lacrimi în ochi, semn că respectiva relație a afectat-o destul de mult.

Citeste si: Prima întâlnire dintre Iolanda și Cătălin după ce au părăsit Casa Iubirii. "Dacă aș putea să dau timpul înapoi, l-aș fi ales pe el"

Odată cu intrarea noului concurent în Casa Iubirii, fetele și-au făcut diverse păreri.
„E de treabă, e ok, restul rămâne de văzut. Nu știu... nu mai am acum momentan, energia necesară ”, a spus Iolanda cu privire la noul concurent, Ionuț.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si