Familia Dolănescu este greu încercată  în această perioadă. Potrivit jurnaliștilor impact.ro, cântărețul trece prin momente dificile, după ce unchiul a fost supus unei intervenții chirurgicale riscante. Păun Dolănescu este unul dintre frații regretatului interpret Ion Dolănescu.

Cum a decurs operația

Conform sursei citate mai sus, operația a fost un real succes. Cadrele medicale au ieșit din sala de operație și au anunțat că intervenția chirurgicală a fost un adevărat succes, iar pacientul este în afara oricărui pericol.

Citește și: Este doliu în muzica populară. A murit cântăreața preferată a lui Nicolae Ceaușescu

Fratele lui Ion Dolănescu avea hematom la cap, iar chirurgii au intervenit pentru scoaterea acestuia.

Bărbatul se află internat într-un spital din București, iar familia întreagă s-a rugat pentru ca operația să fie un succes, iar Păun Dolănescu să se însănătoșească. Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Impact.ro, bărbatul se reface după intervenția suferită.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Lăutari, inclusiv fratele lui Dolănescu, cercetați pentru înșelăciune

Ion Dolănescu s-a născut într-o familie numeroasă. El provine dintr-o casă cu trei surori și cinci frați.

Citește și: Maria Ciobanu a depășit toate problemele de sănătate și zâmbește la 83 de ani! Cum arată astăzi marea artistă FOTO

Gherghina, mama sa, a dat naștere a opt copii. Celebrul interpret de muzică populară decedat la 65 de ani, în 2009, a cântat mulți ani alături de doi dintre frații săi, Titi (Constantin) și Nicolae.

Cei trei au cântat mult timp împreună și au avut succes mare înainte de 1989.

Citește și: Maria Cârneci și-a deschis sufletul și a vorbit despre relațiile de iubire din tinerețe: „Toată viața mea am trăit cu o frică în sufletul meu să nu îmi fac părinții de rușine”. De ce s-a temut artista mereu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si