Close sidebar
Close sidebar

Ionuț își deschide sufletul în fața Alinei. De ce nu simte nevoia de a se apropia de cineva

Larisa a lăsat un gol în sufletul lui Ionuț, iar acesta simte că nu se poate apropia de cineva în acest moment. Ionuț vorbește despre ce simte cu Alina.

Diana Bostan,

Ionuț de la ”Casa Iubiri”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alina este noua concurentă a emisiunii ” Casa Iubirii ”, iar Ionuț se afla în topul ei în momentul în care a intrat în casă.

Ionuț a vorbit despre sentimentele sale

Concurentul are o discuție cu Alina pentru a lămuri ce simte. După ce Alina a spus că el se află în topul său, Ionuț se simte dator să-i spună că nu se simte încă vindecat după despărțirea de Larisa.

Citește și: Nona este supărată pe Patrick pentru că a invitat-o pe Alina, noua concurentă, în camera roșie. Ce spune concurentul

Încă de la debutul celui de-al doilea sezon, Ionuț a mărturisit că nu-și mai găsește locul și că nu se poate apropia de cineva. Concurentul a susținut că dacă situația nu se va îmbunătăți și nu se va deschide, acesta va cere să fie eliminat.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Mi-e rușine cumva să recunosc asta”, i-a spus Ionuț, Alinei.

Natalia i-a recunoscut lui Marinel că nu simte ceva special pentru el

Concurenta i-a dezvăluit lui Marinel că nu ar putea avea o relație cu un lăutar și că nu simte o scânteie din partea acestuia.

Citește și: Marinel este dezamăgit de Natalia. Concurenta a dat cărțile pe față și vrea să întrerupă cunoașterea

Radu a convins-o pe Natalia să-i spună lui Marinel că nu este interesat de el.

”La mine nu a fost scânteia aia, cum a fost la Radu, la Cristina! Care într-adevăr se plac pe bune! Eu n-am avut chestia asta din păcate cu ține! Am încercat oarecum, dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”,a spus Natalia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI