Close sidebar
Close sidebar

Covid-19 în Italia - Scădere a numărului de cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore

Autorităţile italiene au raportat luni seară 744 de cazuri noi de Covid-19 şi 179 de decese înregistrate în ultimele 24 de ore.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totalul contaminărilor înregistrate de la începutul epidemiei în Italia a ajuns la 219.814, iar cel al morţilor a crescut la 30.739.

Din totalul îmbolnăvirilor confirmate, 106.587 de persoane au fost declarate vindecate.

Faţă de duminică, datele raportate luni arată o scădere cu 58 de cazuri. Numărul de luni este cel mai mic raportat din 4 martie până în prezent. La acel moment, în Italia au fost confirmate 587 de cazuri, iar pe 8 martie, prim-ministrul Giuseppe Conte a decis să plaseze în izolare 16 milioane de oameni.

Covid-19 în Italia- Scădere a numărului de cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate cu 14 decese mai mult decât în intervalul anterior.

În prezent, Italia are 82.488 de cazuri active, o scădere de 1% faţă de duminică.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

A scăzut, de asemenea, şi numărul celor internaţi la terapie intensivă- 999-, pentru prima dată din 10 martie sub o mie.

Citeste si: S-a spânzurat din cauză că era purtător de Covid-19. Detalii șocante de la spitalul din Sibiu

Citeste si: Bilanţul covid-19 în Spania creşte cu 123 de morţi la 26.744 de decese

Citeste si: Horoscop 12 mai 2020. Zodiile care au parte de ghinion

Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a avertizat ţările că trebuie să acţioneze „lent şi secvenţial” privind măsurile de ieşire din izolare.

La nivel mondial, de la depistarea noului coronavirus în Wuhan (China), au fost înregistrate peste 4 milioane de cazuri de infectare şi mai mult de 282.000

de decese.

Citeste si: Raed Arafat, ultim avertisment pentru români: „Dacă scapă de sub control situația, unele măsuri vor trebui să fie prelungite”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI