Povestea lui "Betty cea urâtă" i-a fascinat pe telespectatori.

Viață personajului i-a dat actrița Ana Maria Orozco, a cărei transformare, la 18 ani de la încheierea filmărilor, este mai mult decât vizibilă. Ajunsă la 45 de ani, actrița columbiană face furori pe rețelele de socializare, dar și în emisiunile în care apare.

Și-a încheiat cariera de actriță imediat după terminarea telenovelei!

Citeste si: A ajuns să arate în halul ăsta din cauza unui obicei pe care îl fac multe femei! Dacă și tu faci ASTA, OPREȘTE-TE!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Un lucru neștiut și interesant despre viața actriței urmărită de o populație întreagă constă în faptul că aceasta, odată cu terminarea telenovelei, și-a încheiat definitiv cariera actoricească, pentru că a știut că niciun alt rol pe care urma să îl primească nu va putea să ajungă la înâlțimea lui Betty.

Telenovela a fost atât de apreciată, încât a fost transmisă în 92 de țări, un adevărat fenomen social, fiind singura telenovelă până în ziua de azi care a atins această performanță.

Citeste si: TULBURĂTOR! Un bebeluș de un an a fost GĂSIT ARS în locuința sa din Vaslui! Pompierii care au venit să stingă focul l-au descoperit!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si