Crima din Botosani este un subiect socant care a impartit Romania in mai multe tabere, subiectul fiind intens dezbatut in special in mediul online.

Unii internauti lovesc crancen in adolescentul care ar fi ucis o tanara de 18 ani cu 30 de lovituri de cutit, altii zic ca nu trebuie sa uitam de prezumtia de nevinovatie inainte de "linsaj". De curand, Bianca Ionel, sora adolescentului a declarat ca ea e de parere ca fratele ei acopera pe cineva si ca s-a antrenat sa minta cu convingere ca el este autorul faptei odioase.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Ei bine, sustinatorii acestei ipoteze sunt destul de multi in mediul virtual. Mii de oameni cred ca de fapt autoarea crimei din padure ar fi iubita lui Bogdan, tanara pe care baiatul o adora si de dragul careia ar fi facut orice.

Apropiatii presupusului criminal spun ca atat familia cat si prietenii liceanului erau impotriva relatiei de dragoste cu Mihaela Rades.

Fata a crescut intr-un centru de plasament si, din cate spune chiar ea, visa sa devina vlogger si artista.

Intr-o filmare postata pe youtube, Mihaela si-a facut o scurta descriere si a subliniat ca este o fata sociabila. De dragul aprecierilor si comentariilor laudative, adolescenta le-a cerut urmaritorilor sa-i dea niste provocari, practica obisnuita in lumea vlogger-ilor.

Pentru

vizualizari si celebritate, Mihaela a acceptat sa se mazgaleasca pe fata cu pixul, sa bea apa dintr-o galeata, cu mainile la spate, sau sa manance o lamaie in cateva secunde. Dupa crima odioasa din Pacea, pe care ar fi savarsit-o iubitul ei, tanara a primit sute de amenintari, injuraturi si chiar blesteme pe contul de youtube. Dupa ce a citit o parte din mesajele dure, Mihaela Rades si-a inchis contul de pe cunoscuta platforma online.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si