Cristian Boureanu nu suporta prea bine arestul. Surse din interior spun ca fostului politician i-a cam pierit vitejia dupa gratii. Se plange de regimul de care are parte, ba chiar ar fi si varsat niste lacrimi. Il are drept coleg de celula pe soferul unei masini de lux care a facut-o si el lata la un filtru al politiei.

A refuzat sa se legitimeze si a tarat pe capota masinii yeci de metri  un om al legii care incerca sa-l opreasca.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Astazi, Cristian Boureanu a avut insa parte si de clipe mai placute. Frumoasa si foarte tanara lui prietena a venit sa-l viziteze pe la orele pranzului. E drept, a venit cu mana goala, dar a adus-o cu ea si pe etita lui Boureanu, care pare sa fi uitat de problemele pe care le-a avut in trecut cu tatal ei...

La iesire, iubita politicianului a declarat ca a depus si ea plangere impotriva politistilor, pentru ca si ea a fost agresata, si se va prezenta zilele urmatoare la audieri.

 

Intre timp, IML a ie mis un raport preliminar in care arata ca fostul politician are nevoie de 25-30 de zile de ingrijiri medicale pentru lovitura primita din partea politistului.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si