IULIAN VRABETE, MEMBRU HOLOGRAF: O boala perfida, un cancer pulmonar care a fost descoperit foarte tarziu cu ocazia altor investigatii.  
Mihai Coman, claparul trupei Holograf, s-a stins din viata dupa un an de lupta pentru  viata. In cele doua decenii petrecute alaturi de formatie, a aratat nu doar ca este un pianist remarcabil, dar si un "om bun la toate", care s-a ocupat inclusiv de masterizarea si mixarea ultimelor albume ale trupei, fiind si un excelent inginer de sunet.

IULIAN VRABETE, MEMBRU HOLOGRAF: Un om extraordinar de talentat, o voce absolut deosebita si un suflet foarte, foarte curat. Un prieten foarte bun si un suflet sensibil.

Anuntul ca Mihai Coman  a incetat din viata  a aparut  aseara pe pagina de facebook a trupei Holograf

"A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de douazeci de ani alaturi de noi, mai intai in studio, apoi pe scena. O boala perfida l-a luat nemeritat de repede dintre noi pe omul cu voce de aur si suflet de copil. Dar Mihai va ramane intotdeauna in inimile si in cantecele noastre.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Artistul suferea de cancer pulmonar cu metastaze la creier, iar apropiatii spun ca, desi a fost diagnosticat tarziu, Mihai Coman nu a incetat sa lupte.

IULIAN VRABETE: El a facut cu stoicism, a indurat si tratamentele chimice si cele radiologice. Stiti foarte bine ca astea presupun suferinte si trupesti si faptul ca iti afecteaza viata in mare masura le-a dus pana la capat.

Tragica veste i-a luat prin surprindere  chiar si pe colegii sai de trupa care ii cunosteau situatia.

"Nu credeam ca doare atat de tare... Mihai.. mergi cu Dumnezeu...", a scris liderul trupei Holograf,  DAN BITTMAN pe pagina sa de facebook.

"Mergi in pace suflet frumos. Te vom pastra in sufletele noastre pe veci! Dumnezeu sa te ierte!", si-a exprimat regretul  bateristul trupei Holograf,Edi Petrosel

De 20 de  ani, Mihai Coman  colabora constant  cu  trupa Holograf, pe scena si in studio. Era un pianist remarcabil  si un excelent inginer de sunet.

De-a lungul timpului, Mihai Coman  a colaborat cu mai multe trupe si mai multi artisti, printre care Sfinx (1991), Laura Stoica Band sau  Stefan Banica jr.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si