Înregistrarea în care primarul din Timișoara cântă muzică populară pe scena Filarmonicii l-a iritat pe Jador. Artistul spune că ar cânta aceeași melodie, doar că nu e primit în instituția de cultură.

Jador: "Mă pun eu primar, că eu cred că aș face treabă bună pentru oameni! Că mie, sincer, nu-mi trebuie bani și nici putere!"

De la ce a început scandalul

Scandalul a început după ce Jador și Aza au început să facă reclamă la turneul național „Dau moda”.

Deschiderea este programată la Timișoara, într-una din sălile Firlarmonicii.

Citeste si: VIDEO| Un turneu național de manele intitulat sugestiv "Dau moda" va avea loc la Filarmonica din Timișoara

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D: "Cererea a fost depusa în 5 aprilie, iar reprezentanții Filarmonicii Banatul au la dispoziție 30 de zile, adică până pe 5 Mai, să o aprobe sau nu. Concertul ar fi urmat să aiba loc pe data de 17 mai." 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Miracol în Săptămâna Mare, la Bistriţa: Un tânăr a scăpat viu după ce mașina i-a fost spulberată de tren

Doar că sunt șanse mici ca acest concert să mai aibă loc.

Ce spun cele două părți

Jador: "Eu sunt de părere că sunt subiectul principal al unui act de discriminare care este emanat de la instituția statului. Rasismul către acest gen muzical.
Eu nu m-am supărat pentru că primarul nu m-a lăsat să cânt. Nu. M-am supărat pentru că a spus că-i o jignire la adresa orașului Timișoara.

Stai, boss. Vine Paștele! Dumnezeu a spus că suntem egali cu toții!"

Artistul spune că ar fi avut un acord verbal pentru folosirea sălii.

Citeste si: Mesaje cu Hristos a Înviat! Urări de Paşte pentru 2022

Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara: "Eu nu știu cum am ajuns eu în toată povestea asta. Eu nu îl cunosc pe artistul respectiv. Nu eu sunt cel care aprobă sau dezaprobă închirierea sălii Capitol. Domnul a început să vândă niște bilete pentru un spațiu pentru care nu avea contract. Astai toată povestea!"

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citeste si: Ana Maria Prodan s-a răzgândit! Mesajul adresat lui Reghe: „Cel mai bun antrenor al României”

Și nu e singura problemă. În programul turneului, Jador anunță un spectacol și la Teatrul Luceafărul din Iași. Reprezentanții instituției ar fi de acord, doar că abia astăzi au aflat de concert, deși evenimentul este intens promovat în mediul online.

Ioan Holban, director Teatrul “Luceafarul” Iași: "Noi nu avem niciun fel adresă scrisă de la nimeni în legătură cu spectacolul acesta! Eu nu am nimic împotrivă și am toată stima pentru cei

care cântă manele, cei care ascultă. E un public, e un tip de spectacol!"

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si