Jador este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din România. Interpretului de manele îi place să își țină fanii aproape în orice secundă a vieții sale, dat fiind faptul că, de data aceasta, el s-a afișat în spațiul online cu o problemă pe care o are.

Recent, manelistul a mărturisit că starea sa de sănătate nu este una bună și că se confruntă cu anumite probleme.

Citește și: De ce a venit Jador în "Casa Iubirii". Surpriză uriașă (VIDEO)

Jador este bolnav

În mediul online, Jador a dezvăluit că se simte incredibil de rău. Artistul a răcit, iar starea sa nu este una deloc bună. Acesta sa filmat în timp ce zăcea și spera că își va reveni cât mai curând posibil.

În prezent, el trece printr-o perioadă destul de aglomerată a vieții sale și are foarte multe evenimente la care trebuie să fie prezent.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„De dimineață mă dădeam în figuri și acum îmi este rău de nu mai pot. Am răcit. Nu mai pot! Vai, dar ce îmi este rău!”, a spus Jador pe Instagram.

Citește și: Jador retrăiește copilăria din amintiri

Jador suferă de o afecțiune foarte rară

Artistul  suferă de o boală a vederii numită discromatie.  Cu alte cuvinte, cântărețul nu distinge unele culori. 

„Sunt discromat. Arată-le mama actele. Nu diclesc nimic. E ca și cum ai fi miop. Nu vezi. Eu văd culorile altfel decât le văd ceilalți”, a spus Jador.

„În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului. Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa”, a spus Jador în urmă cu ceva timp.

Ba chiar mai mult, artistul are și o pereche de ochelari speciali.

Ochelarii ăștia sunt pentru oameni care au probleme cu culorile. În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului. Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa, si cand am pus prima oară ochelarii ăștia mi s-a părut ciudat, toate culorile se amplifică deodată, unele se schimbă total. Nu exagerez cu nimic”, a mărturisit Jador.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Andreea Mantea. Un îndrăgit artist i-a cântat ”La mulți ani”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si