Bogdan Mocanu și Jador s-au împrietenit după ce au participat la show-ul matrimonial Puterea Dragostei. După un timp relația dintre cei doi s-a răcit și au ajuns să nu-și mai vorbească deloc.

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Bogdan Mocanu a explicat de la ce a pornit cearta dintre el și cântărețul Jador.

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei, declarații surpinzătoare la adresa unui concurent. „Eu m-am hotărât să lupt..”

De la ce a pornit cearta dintre Jador și Bogdan Mocanu

A fost o perioadă când cei doi artiști s-au considerat frați. Jador și Bogdan Mocanu s-au împrietenit după ce au participat în emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D. Totuși în ultima perioadă relația dintre cei doi s-a deteriorat, ba chiar au ajuns să nu-și mai vorbească.

Bogdan Mocanu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Jador, fiind un om direct de fel, a făcut mai multe afirmații care l-au deranjat pe Mocanu. Artistul a vorbit despre boala prietenului său. Mai mult l-a numit îngâmfat, inconștient și gelos.

Mai există vreo șansă de împăcare între Jador și Mocanu?

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a declarat că nu a fost deranjat de ceea ce a spus Jador. L-a durut doar faptul că cel pe care îl considera prieten a făcut asemenea afirmații.

Bogdan Mocanu a mai declarat și faptul că după ce vor avea o discuție serioasă cel mai probabil se vor împăca.

În cadrul emisiunii TV, Mocanu i-a adresat lui Jador vorbe extrem de frumoase șoi l-a caracterizat ca fiind ”un om de milioane, cu un suflet mare.”

Citeste si: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și-a luat bolid. Vezi ce mașină și-a ales frumoasa brunetă

“Este un om de milioane, cu un suflet mare, mereu am spus lucruri frumoase despre el. Și dacă vreodată s-a pus problema să nu fie ceva bun de zis despre el, am ales să tac.

Bogdan Mocanu s-a arătat puțin dezamăgit de vorbele spuse la adresa sa de către fostul său prieten cel mai bun.

Poate ce a spus Jador nu a fost chiar indicat. Sunt niște consecințe, chiar dacă scopul e unul bun. El mă știe, mă cunoaște, este fratele meu, vrea să aibă grijă de mine.”

Jador[Sursa foto: Instagram]

”Mă cunoaște mai bine decât mama”

Nici nu se pune problema să îi fie milă de mine sau ceva. O să am o discuție cu el. Cred că mă cunoaște mai bine decât mama.  Acum cuvintele lui au o anumită putere”, a declarat Bogdan Mocanu, la Antena Stars.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si