„În baza art. 204 Cod procedură penală rap. la art. 425 ind. 1 alin. 7 pet. 1 lit. b Cod procedură penală respinge, ca nefondată, contestația formulată de inculpatul Tate Emory Andrew împotriva încheierii din data de 14.03.2023 pronunțată de judecatorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, Secția I Penală, în dosarul nr. 7379/3/2023”,  se precizează în hotărârea dată miercuri, 29 martie 2023, de Tribunalului București.

Citește și: Andrew Tate, dezvăluiri din spatele gratiilor: „Este timpul să-mi scriu cartea”

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe data de 29 decembrie 2023. Cei doi milionari sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Pe data de 30 decembrie 2022, magistrații au decis arestarea preventivă a celor doi frați milionari.

Vremurile disperate cer măsuri disperate. Frații Tate dorm cu rândul în celulă pentru a se feri de un eventual viol: „Doi te țin și al treilea te violează”

Frații Tate nu sunt foarte bine văzuți în închisorile românești, deși au ales țara noastră special ca să scape rapid de acuzațiile de viol. Acum, roata s-ar putea întoarce împotriva lor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Se pare că Andrew și Tristan Tate au dat de necazuri în Arestul Central al Poliției Capitalei. Situația a devenit tensionată între ei și alți doi arestați care ar fi pretins că sunt criminali care omoară pentru pura plăcere.

Citește și: O polițistă de 35 de ani, obligată la acte amoroase cu colegii de secție ca "ritual de inițiere"

Primul le-ar fi spus milionarilor că este un ucigaș în serie, iar al doilea susținea că ar fi descoperit o metodă prin care își poate otrăvi victimele fără să fie dovedit, potrivit gândul.ro

Este cunoscut prea bine că, încă de când s-a mutat în România, Andrew Tate a punctat foarte clar că a ales această țară pentru a scăpa rapid de acuzațiile de viol.

Citește și: Andrew Tate a vorbit despre mâncarea din închisoare: ”Am o pungă de plastic”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si