Jupiter intră în zodia Taurului, începând cu 16 mai 2023. Jupiter în Taur perturbează toate domeniile vieții noastre și nu se înțelege prea bine cu autoritățile. 

Ce semnificație are Jupiter în Taur

Lucrurile nu merg foarte bine în această perioadă, deoarece Jupiter deranjează planeta Pluto. Acest aspect va persista, plus că intervin și tensiunile cu Marte. În perioada toamnei, mai exact octombrie-noiembrie, vor apărea mai ales probleme financiare.

E bine să depindem cât mai puțin de alții sau de sistem. E recomandat să ne rezumăm la lucrurile pe care le putem obține cu propriile noastre forțe.

Cum sunt afectate zodiile de Jupiter în Taur, în perioada 16 mai 2023- 26 mai 2024

Berbec

Berbecii sunt cu chef de muncă, dar au ceva probleme din trecut cu autoritățile. Pe plan sentimental vor trebui să lupte pentru dragostea lor, deși va fi obositor. 

Taur

Taurii au încredere în propriile puteri. Sunt determinați să facă lucrurile mai mult pe placul lor și să nu se mai lase influențați de cei din jur. 

Citește și: Horoscopul săptămânii

Gemeni

Este o perioadă de vindecare și consolare pentru acești nativi.

De asemenea, se simte nevoia de o mare libertate, la care Gemenii nu știu din păcate cum să ajungă cât mai repede.

Rac

Racii au ocazia de a se integra în noi grupuri sociale. Pot fi cu aceleași idealuri. Partenerul de viață poate fi cel care îți va face inițierea.

Leu

Jupiter în Taur aduce creștere Leilor, atât pe plan profesional, cât și financiar.

Unii Lei vor accepta un nou post.

Fecioară

Jupiter intră în zodia Taurului, începând cu 16 mai 2023. Cum sunt afectate zodiile de acest aspect astrologic

Jupiter intră în zodia Taurului, începând cu 16 mai 2023. Cum sunt afectate zodiile de acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fecioarele stau bine pe plan profesional, ba chiar ar putea primi propuneri din partea unor superiori, pe care ar fi bine să le accepte. 

Balanță

Pe plan financiar, se anunță o avere de zile mari. Toate investițiile pe care le-ai făcut încep să dea roade. 

Citește și: Horoscop 11 mai 2023. O zi dificilă pentru Berbeci

Scorpion 

E important cum ești văzut prin ochii celorlalți. Imaginea aceasta poate fi luminoasă, dar nu e ușor de ajuns la ea. Unii nu își doresc să își schimbe stilul și modul de a fi.

Săgetător

Jupiter ușurează munca Săgetătorilor și astfel le vine în ajutor în viața de zi cu zi. Îi ajută să conștientizeze ce e esențial și nu și să ia doar decizii bune.

Capricorn

Jupiter intră în zodia Taurului, începând cu 16 mai 2023. Cum sunt afectate zodiile de acest aspect astrologic

Jupiter intră în zodia Taurului, începând cu 16 mai 2023. Cum sunt afectate zodiile de acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Capricornii se simt iubiți și iubesc la rândul lor. Mai mult, în această perioadă vor descoperi un hobby, un sport sau o activitate nouă. Este recomandat să iasă din rutină și să învețe lucruri noi.

Vărsător

Vărsătorii își vor schimba stilul de viață într-unul mai sănătos. Au realizat că dacă nu fac acum schimbarea, ulterior va fi prea târziu.

Pești

Peștii sunt foarte ingenioși astăzi. Trebuie să fie atenți la rezolvarea anumitor acte, pentru că se anunță planuri mărețe de lungă durată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si