Jupiter retrograd în Berbec 28 iulie 2022. Cu Jupiter în Berbec unii nativi ai zodiacului pot deveni mai înceți și vor rezolva mai greu ceea ce au de făcut, dar vor reuși să termine tot ce au început. Din punct de vedere astrologic, Jupiter este văzută ca planetă a expansiunii, care determină evoluția fiecărei persoane.

Jupiter retrograd in Berbec 28 iulie 2022

Jupiter retrograd în Berbec 28 iulie 2022: cum vor fi influențate zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Jupiter retrogradează în zodia Berbecului începând cu 28 iulie 2022

Jupiter va retrograda în Berbec pe 28 iulie și va coincide cu apariția pe cer a Lunii Noi care va avea loc la sfârșitul acestei luni. Jupiter retrograd va anunța începutul unei noi etape fierbinți, cu un început de foc pentru zodii. Astfel, perioada 28 iulie- 23 noiembrie va fi sub semnul dezvoltării, gândirea pozitivă va marca toate zodiile deoarece Jupiter este asemănat cu optimismul și generozitatea.

Citeste si: Horoscop 25- 31 iulie 2022: Zodiile care vor avea un final de lună dificil

Începând cu 28 iulie și până pe 28 octombrie Jupiter va fi retrograd în Berbec, iar de aici va rezulta că lecțiile la capitolul răbdare vor fi greu învățate, fiind cunoscut faptul că această zodie nu este una răbdătoare. În ultimele patru săptămâni din perioada retrogradării planeta se va muta în casa Peștilor, iar lucrurile se vor calma.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Jupiter retrograd in Berbec 28 iulie 2022

Jupiter retrograd în Berbec 28 iulie 2022: cum vor fi influențate zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Cum se manifestă Jupiter retrograd în Berbec

Când Jupiter este retrograd, nativii trebuie să se confrunte cu greșeli din trecut, mai ales cu unele din viața anterioară.

Revenirea în zodia Berbec vorbește despre karma agresivității. Zodiile se vor confrunta cu situații destul de complicate. Nativii din zodiile de foc vor avea probleme pe plan sentimental, Taurii evită responsabilitățile pentru greșelile din trecut.

Astfel, Jupiter vine și le atrage atenția că nu pot merge prea departe fără a plăti pentru greșelile pe care le-au făcut în trecut, cu sau fără voia lor.

Cum sunt afectate zodiile în perioada de Jupiter retrograd în Berbec

Iată cum va fi afectată fiecare zodie în parte de retrogradarea lui Jupiter în zodia Berbec!

Berbec

Berbecii vor accepta cu greu schimbările care vor apărea în viețile lor, dar într-un final vor înțelege că orice lecție trebuie învățată. Atunci când Jupiter va părăsi zodia lor vor fi mai împăcați cu propria persoană și se vor bucura că au cedat și au lăsat de la ei. 

Taur

Despre nativii zodiei Taur se știe că nu le place aventura. Cu toate acestea, în următoarea perioadă vor simți că a venit momentul să se alăture prietenilor și să trăiască anumite momente mai intens. Vor realiza că au voie să fie imperfecți și să trăiască fiecare moment al vieții așa cum este el.

Gemeni

Afacerile și planurile Gemenilor nu vor mai fi chiar atât de profitabile dar vei sta și analiza lucrurile pentru a găsi soluții de viitor. În ultima perioadă a retrogradării vei deveni mai bun și vei reuși să te dezvolți.

Citeste si: Luna nouă în zodia Leu pe 28 Iulie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

Jupiter retrograd in Berbec 28 iulie 2022

Jupiter retrograd în Berbec 28 iulie 2022: cum vor fi influențate zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Mișcarea lui Jupiter în Berbec te poate afecta în multe moduri, dar la început nu îți vei da seama de aceste lucruri. Dacă persoanele din jurul tău se vor plânge de anumite aspecte, Racii se vor chinui să le demonstreze contrariul.

Leu

Leii se vor bucura de schimbările care vor avea loc în aceste săptămâni și nu se vor gândi la faptul că vor avea mai mult de muncă. Își vor da seama că le plac perioadele în care trec de la agonie la extaz și încep să prefere aceste momente.

Fecioară

Fecioarele vor încerca să obțină maximum de lucruri necesare cu un minim de resurse. Vor avea parte de provocări majore, dar nu trebuie să își facă griji, vor avea planuri de rezervă. Sunt pregătite de orice și va fi singurul semn din zodiac care se va bucura de această perioadă.

Balanță

În această perioadă Balanțele sunt nehotărâte, iar unele decizii le vor lua doar din ambiție, vor să le arate altora că sunt mai optimiste decât cei din jur. Astrele le recomandă să își păstreze răbdarea și să nu acționeze până când nu vor fi siguri de urmările faptelor lor.

Scorpion

Scorpionii vor mărturisi apropiaților adevăruri pe care le-au ținut ascunse. Nu trebuie să se teamă de reacții căci Jupiter le favorizează comunicarea și îi ajută să spună lucrurile mai ușor. Vor excela la capitolul comunicare.

Citeste si: Horoscop august 2022 pentru toate zodiile: Ziua care ne dă bătăi de cap

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Jupiter retrograd in Berbec 28 iulie 2022

Jupiter retrograd în Berbec 28 iulie 2022: cum vor fi influențate zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Vei observa cu greu rezultatele de la locul de muncă, dar începi să faci bilanțul necesar pentru a vedea schimbările pe care trebuie să le faci. Fă-ți timp pentru a-ți proiecta nevoile și viața la care visezi. 

Capricorn

Te vei opune acestei mișcări și nu vrei să accepți faptul că ai nevoie de o planetă pentru a evolua. Te consideri o persoană norocoasă.

rsător

Te gândești cum și ce să faci pentru a deveni mai bun în activitățile tale. A venit momentul să descoperi toate secretele, planeta Jupiter te va ajuta să vezi unde mai ai de lucrat în acest sens.

Pești

În această perioadă Peștii fug din calea exceselor și încearcă să nu se dea bătuți în momentele în care simt că nu mai au puterea de a merge mai departe. Nu vei fi foarte afectat de această perioadă, vei fi în propria bulă, indiferent de circumstanțe.

Citeste si: Horoscop 26 iulie 2022. O zi tensionată pentru aceste zodii. Alegeri importante!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si