Jupiter va începe o nouă calatorie plină de compasiune, spiritualitate, dar și inspirație pentru semnele zodiacale. Mutarea lui Jupiter dintr-o zodie in alta aduce cu ea schimbari profunde.

Jupiter va fi retrograd în zodia Pești în perioada 20 iunie- 28 iulie

Perioada în care Jupiter se află Varsator se apropie de final. Jupiter intră în zodia Pesti la data de 13 mai, pentru prima data din 2010, astfel că Jupiter va ramane asa pana in iulie 2021, cand va reveni retrograd in Varsator.

Totodată, spre finalul acestui an, in mai exact în 29 decembrie 2021, Jupiter se va intoarce, unde va ramane până în anul 2022.

Se spune că pana sa fie descoperit Neptun, planeta guvernatoare a Pestilor a fost considerata Jupiter. Iar ca veche planetă a Pestilor, Jupiter va putea avea o putere intensa de a ne lega de intelepciunea uitata din trecut. Din acest motiv, în timpul acestui eveniment astrologic unele zodii pot simti mai multa dorinta de a privi în trecutul, de a-l studia mai mult și de a intelege mai profund semnificatia misiunii lor pe pamant, și totodată de a se reconecta cu intelepciunea stramosilor.

Jupiter retrograd în Pești 2021 (20 iunie - 28 iulie). Cum te influentează tranzitul lui Zeus la romani
Jupiter retrograd în Pești 2021 (20 iunie - 28 iulie). Cum te influentează tranzitul lui Zeus la romani[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 15 iunie 2021. Zodiile pline de noroc. Încep săptămâna cu dreptul

Astfel, Jupiter va activa energia spirituala si si vom simti mai profund anumite stări, legate de Sinele Superior. Planeta Jupiter semnifică expansiunea si abundenta, iar zodia Pesti guverneaza spiritualitatea, religia, astfel se face cunoscută și nevoia atingerii unor alte niveluri ale constienței.

Zodia Pești este ultimul semn din seria celor 12 zodii, astfel că Pestii reprezinta completul, intregul. De data aceasta, planeta Jupiter ne ajuta sa privim lumea în ansamblu, sa intelegem mai bine care este misiunea noastră pe acest pământ. Jupiter semnifică și mai multa creativitate, mai multa visare, dar și imaginatie, așa cum este descrisă și zodia Pești. Odată ce Jupiter va retrograda în Pești, energia acestui eveniment ne poate ajuta sa dezvoltăm noi proiecte creative ce ar putea avea o legatura stransa cu fantezia sau spiritualitatea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Ce este ascendentul si cum te influenteaza acest semn astrologic

Tranzitul lui Jupiter între zodii în perioada 2021-2022

13 mai: Jupiter intra in Pesti

20/21 iunie: Jupiter intra in retrograd

28 iulie: Jupiter se intoarce in Varsator

19 octombrie: Jupiter iese din retrograd in Varsator

29 decembrie: Jupiter intra in Pesti
2022

10 mai: Jupiter intra in Berbec

27 iulie: Jupiter intra in retrograd

28 octombrie: Jupiter se intoarce in Pesti

22 noiembrie: Jupiter iese din retrograd in Pesti

20 decembrie: Jupiter iese din Pesti si intra in Berbec

Citeste si: Baba Vanga a făcut previziuni tulburătoare. Ce îi așteaptă pe români în următoarea perioadă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si