Kat Dunkle și-a pierdut fiul mijlociu când acesta avea 8 ani și de atunci nu a mai crezut în existența lui Dumnezeu.  

Americanca s-a îndreptat în mod natural spre ateism  și din cauza altor experiențe traumatice prin care a trecut.

Citește și: A ieșit din comă după 5 săptămâni și le-a spus medicilor că l-a văzut pe soțul mort cu ani în urmă. Ce mesaj uluitor i-a transmis bărbatul

Într-un videoclip pe care l-a postat pe YouTube, ea a povestit cum a crescut cu un tată lipsit de iubire, bețiv și violent, a cărui slujbă a făcut-o să se mute constant prin țară și să se simtă nesigură și diferită de ceilalți copii.

O viață cu multă durere și cruzime

"Am scăpat dintr-o viață dificilă de acasă într-o căsnicie proastă, devenind mamă a doi fii până la vârsta de douăzeci și unu de ani. Divorțul, sărăcia și depresia m-au prăbușit mai adânc în disperare și necredință", povestește ea.

Citește și: Ce se întâmplă când mori. Mărturia unui bărbat care s-a întors din lumea de dincolo

Ulterior, s-a recăsătorit cu un bărbat minunat, cu care a avut un al treilea copil. Cei doi au început o afacere și viața devenise "aproape perfectă".

"Un lucru pe care această viață nu l-a inclus a fost vreo relație sau credință în Dumnezeu.

Deși am mers la biserică în copilăria timpurie, Dumnezeu îmi dispăruse din minte. Văzusem atât de multă durere și cruzime în propria mea viață și în lumea din jurul meu. Dacă Dumnezeu exista cu adevărat, atunci El trebuia să fie vinovat pentru că a permis o asemenea durere și cruzime. Așa că am preferat să resping orice posibilitate ca Dumnezeu să existe", a explicat Kat Dunkle în videoclip.

Femeia și-a pierdut un copil la doar 8 ani

Apoi destinul a lovit-o crunt. Fiul el mijlociu a fost ucis la doar opt ani. Afacerea pe care o avea cu soțul ei a dat faliment. Tatăl femeii a murit de atac de cord.

"Toate acestea s-au petrecut în câteva luni. Din acel moment, noua mea viață și căsnicia perfectă au început să se destrame. Am devenit din ce în ce mai deprimata. Mai presus de toate, uram orice gând că ar putea exista un Dumnezeu care a permis ca prețiosul meu fiu să-mi fie luat la o vârstă atât de fragedă", a povestit Kat.

Citește și: Femeia care s-a aflat în moarte clinică timp de 27 de minute a dezvăluit un amănunt șocant despre "lumea de dincolo". FOTO

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Printr-o combinație de circumstanțe, femeia a ajuns la spital pentru o intervenție chirurgicală de urgență, unde a fost declarată în moarte clinică.

Ce a trăit în experiența de la limita morții

"Perioada în care am fost în moarte clinică poate să fi fost destul de scurtă în termeni pământeni, dar ceea ce am trăit în acel răstimp mi s-a părut mult mai lung și a fost chinuitor de intens", își amintește Kat Dunkle.

Citește și: Sărbătoare 9 aprilie 2023: Duminica Floriilor. Tradiții și obiceiuri importante!

"Pentru prima dată mi s-a dat darul de a simți prezența lui Dumnezeu. Apoi „s-a dezlănțuit tot iadul” când am căzut într-o groapă îngrozitoare de întuneric și durere arzătoare, plină de țipetele îngrozitoare ale altor suflete pierdute. Știam fără îndoială că mă cufundam în iad și că era propria mea vină pentru că l-am respins pe Dumnezeu", mai spune ea.

"Am fost însoțită de patru persoane vag cunoscute"

"M-am văzut pe masa de operație și am intrat în panică că nu pot să respir. Apoi, m-am calmat și am simțit că plec printr-un tunel în jos sau o peșteră, ceva întunecat în orice caz".

"Erau patru persoane care stăteau în stânga mea, nu știu cine erau, dacă erau rude îndepărate cu mine sau doar le întâlnisem cândva, erau îmbrăcate în haine obișnuite, nu erau îngeri și nu aveau aripi. Erau oameni obișnuiți care aveau priviri îngrijorate, nu știam de ce se uită la mine așa". 

"Soțul și fiii mei plângeau lângă corpul meu"

Femeia a continuat să povestească experiența de dincolo de moarte:

"Am privit apoi în jos și l-am văzut pe soțul și copiii mei, plângeau pentru că murisem și vroiam să le spun 'Nu, nu sunt moartă, sunt bine, totul este în regulă' Știam că este ok să-i părăsesc, că vor fi bine fără mine. Așa că am coborât în continuare prin tunel și mi-a venit gândul 'Nu există Dumnezeu' și atunci am simțit un zgomot puternic în cap, ca și cum o locomotivă era lângă mine".

Experiența în afara corpului a continuat într-un mod brutal și dureros:

"Am simțit o arsură puternică prin piept, ca și cum o sfoară era trasă prin mine cu o viteză de un milion de km pe oră și am știut că Dumnezeu există, la fel cum dacă îmi văd mâna știu că asta e mâna mea și nu mă poți convinge că nu e mâna mea. Am fost emoționată să realizez că divinitatea există, pentru că nu credeam în Dumnezeu până atunci".   

Au urmat din nou zgomotul infernal și durerea ca o arsură prin piept. "În mod uimitor, inima mea a început să bată din nou și am revenit la viață. De ce m-a lăsat Dumnezeu să mă întorc? Singurul lucru pe care îl știam acum sigur era că Dumnezeu, raiul și iadul erau toate reale și că mi se dăduse o a doua șansă".

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"În timp ce eram încă moartă clinic și treceam prin acea experiență îngrozitoare a iadului, am strigat către Dumnezeu, cerând iertare și mântuire. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc înainte de a reveni la viață a fost vocea lui Dumnezeu care spunea: „Sa-i aduci pe oameni la mine”.

Cum s-a schimbat viața lui Kat Dunkle după moartea clinică

Viața lui Kat Dunkle s-a schimbat drastic după experiența de moarte clinică.

"Dumnezeu m-a vindecat fizic, mental, emoțional și spiritual. Mi-a vindecat căsnicia și mi-a adus și soțul și copiii la credință", spune ea.

De asemenea, femeia a avut o viziune clară pentru înființarea unei afaceri într-un domeniu neexploatat până atunci. A devenit punctul central al numeroaselor articole din reviste și ziare despre femeile în afaceri.

"De atunci, am continuat să fiu speaker, profesor de Biblie și consultant de afaceri. Am fost intervievat pentru mai multe documentare de televiziune și cărți axate pe experiențele în apropierea morții. Cred că fiecare dintre aceste oportunități făcea parte din îndrumarea lui Dumnezeu pentru mine, când eram încă moartă clinic, de a „aduce oamenii la El”.

Despre pierderea celor dragi, Kat Dunkle spune: "Îmi este dor de fiul meu, dar știu că nu aș vrea ca el să se întoarcă pe Pământ. Știu că acolo unde este simte pace, iubire și măreție, de ce mi-aș dori să revină aici unde e suferință? Îmi e dor de el, dar știu că-l voi revedea, știu asta. De ce să vrei să revină cineva drag? Ei nu își doresc să se întoarcă, credeți-mă!"

Relatarea completă mai jos:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si