Close sidebar
Close sidebar

Klaus Iohannis s-a fotografiat alaturi de mai multi tineri pe Varful Negoiu din Muntii Fagaras

Presedintele Klaus Iohannis s-a fotografiat alaturi de mai multi tineri pe Varful Negoiu din Muntii Fagaras, imaginea fiind postata pe Facebook de un clujean, alaturi de mesajul ”The president was with us”.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Fotografia a fost publicata pe Facebook de Nicolae Pop, din Cluj, insotita de mesajul: ”A m urcat pe munte cu acest grup de tineri. The President was with us” (n.r.- presedintele a fost cu noi).

In imagine, seful statului poarta haine sport si este inconjurat de zece tineri. Ei se afla pe Varful Negoiu din Muntii Fagaras.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Nu este pentru prima data cand presedintele Iohannis urca pe munte. In luna august, el a postat pe Facebook o fotografie in care se afla la Balea Lac, marturisind ca drumetiile montane raman o pasiune pentru el si ca Romania are, probabil, cele mai spectaculoase peisaje din Europa.

”Drumetiile montane raman o pasiune pentru mine asa ca am urcat din nou pe munte. Va spun cu toata sinceritatea: avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa.

Merita sa le descoperiti! ‪#‎BaleaLac‬”, scria atunci Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI