Kuzey și Elif s-au regăsit, după îndelungi lupte cu himerele trecutului, iar acum cei doi îndrăgostiți vor avea parte de un eveniment unic în viețile lor. Yîldîz este cea care va „gestiona” întreaga situație, pentru ca totul să fie așa cum și-au dorit cei doi tineri.

În casa familiei Guralp situația devine dramatică atunci când Bulent îi cere lui Arda să nu mai stea în preajma frumoasei Zeynep.

Arda nu renunță la Zeynep și mai mult, va avea o atitudine care va culmina cu o drama teribilă pentru cei implicați.

Un nou episod din serialul „Dragoste și speranță”

În episodul anterior din Dragoste și speranță, ambițiosul avocat nu s-a lăsat până nu a aflat adevărul despre faptele josnice făcute de cel care îi putea deveni socru, Suat, iar acum nimic nu-l mai oprește din a-și îndeplini visul, acela de a fi alături de Elif.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Yîldîz este cea care l-a ajutat pe Kuzey să-și ducă visul la îndeplinire iar totul se va petrece sub ochii lui Suat, care „turbează” de mânie.

Zeynep a fost pusă într-o nouă ipostază stânjenitoare de către Melis, atunci când aceasta din urmă o va demască în fața lui Bulent, pentru că ar vrea să îl păcălească.

Zeynep nu a mai știut cum să procedeze astfel încât familia Guralp să-i dea pace.

Cum reușește Kuzey să o determine pe Elif să-l ierte pentru greșelile din trecut, și ce decizie vor lua cei doi îndrăgostiți, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal

D2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si