Lansare iPhone 14 şi Apple Watch 8. Apple a lansat noile modele de telefoane iPhone, dar și de smartwatch-uri. Iată cât costă noul telefon Apple și ce caracteristici are!

Lansare iPhone 14 şi Apple Watch 8

Lansare iPhone 14 şi Apple Watch 8. Ce preţuri au noile dispozitive?

Prețuri și caracteristici ale noilor produse Apple

Apple a adăugat trei modele noi la categoria de ceasuri inteligente. Cele mai recente modele de smartwatch sunt: Apple Watch SE, Apple Watch Series 8 și Apple Watch Ultra.

Prețurile acestora variază de la 249 de dolari pentru Apple Watch SE, 399 de dolari Apple Watch Series 8 și în final 799 de dolari pentru Apple Watch Ultra.

Citeste si: E-mailul incredibil pe care l-a trimis Elon Musk angajaților săi de la Tesla: ”Vă întoarceți să munciți la birou sau plecați!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Apple Watch Ultra are un nou design rezistent și este cel care a impresionat cele mai multe persoane. Deține o carcasă de 49 de milimetri. Deși pare destul de mare, când este pus la mână lucrurile se schimbă. Acest model este perfect pentru persoanele care practică sporturi extreme, deoarece bateria și aspectul său sunt îmbunătățite, comparativ cu Apple Watch Series 8, și are următoarele caracteristici:

  • are o  margine  în jurul ecranului, evitând astfel loviturile
  • coroana digitală este mai accentuată
  • nou buton de acțiune, de unde se pot programa activități.

Apple Watch Series 8 are un procesor mai puternic, dar și  doi senzori noi de temperatură. Este vorba de unul pe partea de jos și celălalt deasupra. Acestea au rolul de a extrage din calcul temperatura ambientală, în timp ce posesorii își măsoară temperatura corpului.

Lansare iPhone 14 şi Apple Watch 8

Lansare iPhone 14 şi Apple Watch 8. Ce preţuri au noile dispozitive?

 

 

Noul iPhone 14: caracteristici și preț

Noul iPhone 14 are două versiuni, cu ecrane diferite: unul de 6,1 inci pentru iPhone 14 și celălalt de 6,7 inci pentru iPhone Plus.

Prețurile celor două telefoane sunt: 799 dolari pentru iPhone 14 și 899 de dolari pentru iPhone Plus, în Statele Unite ale Americii. 

Un element de noutate este că utilizatorii iPhone 14 din SUA și Canada vor putea trimite mesaje de urgență prin satelit, chiar dacă se află într-o zonă fără semnal. Această opțiune va fi disponibilă începând cu luna noiembrie. 

Cele două telefoane iPhone 14 pot fi comandate începând cu data de 9 septembrie, livrările urmând să înceapă din 16 septembrie pentru iPhone 14 și 7 octombrie pentru iPhone 14 Plus. Prețul noilor modele iPhone Pro începe de la 999 dolari- iPhone 14 Pro și 1.099 dolari pentru iPhone 14 Pro Max. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Trei criptomonede care s-au prabusit peste noapte. Piața cripto a înregistrat o pierdere de aproape 300 de miliarde de dolari

Caracteristicile noilor modele iPhone sunt:

  • design nou: ecrane „always on” și sezon al camerei de 49 MP
  • un procesor mai puternic: A15 Bionic pentru iPhone 14 și 14 Plus și A16 Bionic pentru iPhone 14 Pro și Pro Max 
  • conexiune la sateliții de comunicații pentru a trimite mesaje scurte SOS: chiar dacă nu există semnal, noile telefoane iPhone 14 au funcția de a trimite mesaje SOS în situații de urgență
  • iPhone 14 are funcție de „Crash Detection”: noile telefoane pot detecta atunci când urilizatorii suferă un accident prin intermediul giroscopului, accelerometrului și a senzorilor.
    Mai mult decât atât, în astfel de situații serviciile de urgență sunt apelate automat
  • baterie mai bună
  • cameră foto excelentă.

Citeste si: Modalitățile prin care un virus prin e-mail infectează computerele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si