In declaratiile oficiale de la aceas vreme s-a explicat ca Larisa Iordache o va inlocui pe Diana Bulimar din cauza unei accidentari suferite in ultim moment.

Antrenorii Mariana Bitang si Octavin Belu, ar fi considerat la vremea aceea ca Larisa Iordache are mai multe sanse la medalie si ca este timpul ca Diana sa faca un pas in spate.

"La momentul final a fost chestia cu cine are cea mare nota de plecare sau punctaj si aceea sa concureze.

Ii spuneam  ca nu vreau sa fiu in locul ei si imi doresc ca ea sa concureze pentru ca este finala  ei si asa este corect", a spus Larisa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Desi Larisa a concurat in locul Dianei strategia antrenorilor nu a dat roade. Larisa Iordache s-a dezechilibrat si a terminat finala pe locul 6.

"S-a spus ca eu as avea mai mari sanse la barna, sa aduc o medalie in Romania, insa nu am putut face chestia asta. Eu cu Diana, dupa ce s-a terminat finala, totul s-a descarcat intre noi, era o tensiune foarte mare", a mai explicat Larisa.

Andreea Raducan, Presedinta Federatiei Romane de Gimnastica, spune ca nu are niciun fel de informatie despre ce s-a intamplat in urma cu 6 ani, si ne-a indrumat catre Adrian Stoica,  presedintele Federatiei de la acea vreme.

"Habar nu am de asa ceva. Am fost prezent la Londra, dar eram ocupat cu competita masculina. Nu am auzit nimic  despre asa ceva pana acum. Intrebati antrenorii, chiar nu stiu nimic despre treaba asta", a spus acesta.

Antrenorul Octavian Belu nu a putut fi contactat telefonic, iar antrenoarea Mariana Bitang a transmis reporterilor Stirilor Kanal D ca are nevoie de timp pentru documentarea acestui subiect pana cand va avea o decizie publica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si