Laurette în vârstă de 37 de ani a vrut să-și asigure viitorul și a intrat în lumea afacerilor. Mulatra și-a deschis un salon de masaj, iar tariful nu este deloc mic.

170 de lei pentru o oră de masaj cu ventuze

Prețurile frumoasei brunete nu sunt deloc mici. Pentru o oră de masaj cu ventuze prețul este de 170 de lei pentru o oră.

Pentru un masaj făcut de două persoane prețul va fi de 220 de lei. O oră pentru sesiuni de masaj sportiv te va ajunge 170 de lei. Cei ce doresc o oră de masaj de relaxare trebuie să scoată din buzunare 130 de lei și 170 de lei pentru o oră și jumătate. 

Citeste si: Roxana Vancea a devenit mămică. Vedeta a născut un băiețel

Laurette primește și cupluri

Cuplurile vor trebui să scoată din buzunar 250 de lei pentru o oră și 300 de lei pentru o oră și jumătate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp, doar că nu am avut banii necesari pentru a-l pune pe picioare. E vorba de aproape 80.000 de euro, și nu am avut banii necesari.

A trebuit să fac o linie de credit pentru a-mi putea realiza acest vis. Nu are de ce să-mi fie rușine pentru că este o muncă foarte frumoasă! Vorbim despre masaj terapeutic, oamenii vin acolo să se relaxeze, să se detașeze și să scape de anumite probleme medicale”, a spus Laurette, pentru  cancan.ro.

Citeste si: Totul despre Lia Olguța Vasilescu. CV, avere și cine este soțul fostului ministru al muncii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si