Lidia Buble a petrecut câteva zile de vis în Maldive, alături de două dintre surorile sale. Artista a plecat în vacanță fără iubitul său, Răzvan, iar fanii au observat o mare schimbare în atitudinea ei.

Dacă până acum era destul de rezervată în privința arătării formelor sale, Lidia a reușit să uimească pe toată lumea cu ținutele pe care le-a ales pentru această vacanță. Fiind cunoscută pentru faptul că este convertită la religia penticostală, fanii se așteptau să o vadă în niște ținute mai cuminți pe plajă.

Însă, Lidia a ales niște costume extrem de sexy, care nu mai lăsau loc imaginației.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Iubita lui Radu Mazăre, primele declarații despre sarcină: „Asta a fost dorința mea...”

Citeste si: Gabriela Firea, operată din nou! Ce i-au spus medicii primarului

Citeste si: Plușica a dezvăluit de ce s-a despărțit, de fapt, de Alin

„Las-o moale cu corpul, tu ești cu cântatul!', „Ar trebui să fii un pic mai reținută cu aparițiile astea dezbrăcate, nu te caracterizează.

Răzvan nu are o influență prea bună', „Poza asta nu e deloc fină', „Nu mai poza așa. Cred că ai înțeles greșit ce înseamnă să fii artistă/vedetă… Ia exemplu de la colegele tale care sunt în top. Păcat că apari cu așa imagini, cred că ai greșit drumul. Rămâi tu…', „De ce te expui așa?', „Ai devenit vulgară', au fost doar câteva dintre reacțiile internauților la fotografiile pe care Lidia le postează din vacanţa exotică din Maldive.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

Reacția vedetei nu s-a lăsat așteptată, astfel că Lidia a decis să dezactiveze secțiunea de comentarii din dreptul imaginilor de pe Instagram.

Când se căsătorește Lidia cu Răzvan Simion

„Răzvan, oameni buni, are emisiune în fiecare zi de luni până vineri. La noi slujbele de nuntă se ţin duminica. Răzvan nu o să-mi cunoască niciodată părinţii până nu are de gând să ne căsătorim. Momentul când își pune în plan să ne căsătorim, atunci vine acasă la tati și mă cere. Tati a zis că vrea să îi cunoască pe cei cu care avem de gând să ne căsătorim. Eu am mai avut iubiţi până la Răzvan. Cum era să mă duc cu toți la tati?! Tati a spus: eu am 11 copii. Nu o să le cunosc tuturor iubiţii şi iubitele. Răzvan a zis că mai întâi va avea loc botezul și apoi nunta.

El așa a zis, dar nu știu dacă are de gând. El a mai zis treaba asta (n.r. Răzvan să treacă la religia lor). L-am prins de foarte multe ori când se uita pe predicile pastorilor de la noi de la biserică. O să fac vlog când o să se cunoască. Nu l-au văzut și nu s-au cunoscut ”, a spus Lidia Buble.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si