Fostul lider social-democrat Liviu Dragnea a povestit duminică seara, la emisiunea „Culisele Statului Paralel“, la Realitatea Plus, prin ce a trecut când a fost la Belgrad.

Fostul politician a fost întrebat de Anca Alexandrescu despre problemele de sănătate prin care a trecut în ultimii ani. „Au fost niște zvonuri la un moment dat cu o problemă pe care ați avut-o la inimă“, a spus jurnalista.

Citește și: Cum vor călători românii, inclusiv copiii, în spațiul Schengen din 31 martie. Lista țărilor în care poți să zbori fără să dai pașaportul la control

liviu dragnea

Liviu Dragnea, fostul presedinte PSD

[Sursa foto: Facebook / Liviu Dragnea]

Liviu Dragnea: "Am intrat aproape mort și am ieșit după trei zile viu, întreg la minte" 

Liviu Dragnea a vorbit pe larg despre accidentul vascular cerebral suferit la Belgrad, afirmând că fără medicii sârbi nu ar fi scăpat cu viață.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Am avut un accident vascular cerebral, care m-a prins în Belgrad. Jos pălăria și mă rog la Dumnezeu tot timpul pentru medicii din Belgrad, de la spitalul lor central, dotat și modernizat foarte de curând, de o calitate excepțională.

Am intrat aproape mort și am ieșit după trei zile viu, sănătos, întreg la minte și fără niciun fel de urmări. Dumnezeu m-a ajutat și am depășit acest moment. Am făcut ulterior controale și e în regulă”,  a mărturisit Liviu Dragnea.

Citește și: VIDEO |Liviu Dragnea s-a reprofilat. A devenit bucătar pe Youtube: „Vă prezentăm o rețetă delicioasă de teci, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire.”

Fostul lider social-democrat Liviu Dragnea

Fostul lider social-democrat Liviu Dragnea

[Sursa foto: Facebook / Liviu Dragnea]

Cum a ajuns Liviu Dragnea la închisoare

Pe 27 mai 2019, fostul președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost condamnat de patru judecători de la instanța supremă, al cincilea fiind pentru rejudecarea dosarului.

Judecătorii l-au condamnat pe politician la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare. Fostul demnitar a fost găsit vinovat de faptul că a angajat fictiv două membre PSD la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, în timp ce ele făceau muncă de partid la sediul PSD.

Fostul lider al PSD a petrecut în spatele gratiilor, la Rahova, 781 zile, până în iulie 2021. Detenția sa a fost caracterizată de o serie de evenimente, începând cu o „vizită înregistrată” de fosta sa consilieră personală Anca Alexandrescu și prezentată pe post ca interviu de către „jurnalista” Anca Alexandrescu.

Această mișcare a lui Dragnea l-a costat interzicerea dreptului la muncă pentru 50 de zile la atelierul auto, acolo unde fostul deputat își petrecea timpul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si