Close sidebar
Close sidebar

Liviu Dragnea, ipoteza exploziva! Cine s-ar afla de fapt in spatele "pucistilor" din PSD

Liviu Dragnea sustine ca atacurile venite din partea „pucistilor” care au incercat sa-l elimine de la conducerea PSD au legatura cu Klaus Iohannis.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Liviu Dragnea a lansat o ipoteza exploziva la Antena 3: actiunile semnatarilor scrisorii care ii cereau sa plece de la sefia PSD au fost coordonate de Presedintele Klaus Iohannis.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„M-am uitat ieri si astazi. A fost totusi o oarecare coordonare, o oarecare succesiune de actiuni. A iesit Iohannis si a spus: „Scapati de Dragnea”. Rezultatul? „Scapati de Dragnea”.

Dragnea:  "Multi colegi mi-au spus ca nu a fost o coincidenta"

Toata opozitia, in frunte cu Iohannis: „Protocoalele nu exista, nu-s probleme, nu sunt abuzuri”.

Esenta discutiei a fost ca nu mai trebuie sa ne certam cu Iohannis, sa nu mai vorbim de abuzurile din Romania. Eu cred ca se vorbeste prea putin.

Ca a fost o coordonare, ca a fost o coincidenta... Multi colegi au spus ca nu a fost o coinicidenta. La baza partidului a fost o miscare puternica de sustinere a mea si o reactie violenta la adresa unor astfel de cereri”, a spus Dragnea la Antena 3.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI