Close sidebar
Close sidebar

Localitatea din România în caren directorul unei școli le oferă elevilor o masă caldă!

Directorul unei școli din Bistrita-Nasaud a reusit sa faca, pe bani europeni, ceea ce Guvernul nostru n-a izbutit nici dupa 3 ani de promisiuni: sa ofere elevilor o masa calda in scoala.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copiii se bucura zilnic de preparate calde, gustoase, pe care le servesc in fiecare zi la ora pranzului. Intre timp, programul pilot promis de Guvern bate pasul pe loc.

Astazi, la ora pranzului, elevii scolii din Rodna se infruptau cu pofta din casoletele pline cu mancare.

Citeste si: A inceput EXODUL romanilor in strainatate! Tot mai multi oameni din clasa de mijloc aleg sa paraseasca Romania!

Saptamana a inceput cu o masa gustoasa, iar de la o zi la alta meniul se schimba.

Masa calda in aceasta scoala se datoreaza unui program inițiat de directorul școlii și realizat prin fonduri europene. Micutii de aici sunt chiar mai castigati decat cei de la oras.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Un roman a renuntat la munca in multinationale si si-a deschis o "Chiftelarie". Care este secretul unor preparate ca in copilarie!

In timp ce, in unele zone primarii au gasit solutii eficiente, masa calda care depinde de guvern bate pasul pe loc.

Din cele 50 de scoli alese in 2016, aproape niciuna nu beneficiaza de bucate proaspete. In Tiha Bargaului, de pilda, elevii mananca doar daca au ce:

Citeste si: Tot mai multi ieseni isi dau apartamentele in chirie si obtin sume URIASE! Ce se intampla acolo de ajung sa primeasca si 100 de euro pe noapte?

Normele au fost publicate tarziu in fiecare an, iar primariile abia daca au avut timp sa se organizeze pana la vacanta de vara.

Aceeasi problema este si in comuna Peciu Nou, aflata si ea pe lista guvenului. Singurele gustari pe care le primesc elevii de aici sunt prin programul "cornul si laptele"

In unele scoli, programul "Laptele si cornul" s-a transformat in Laptele, biscuitele si marul, atat primesc copiii de la stat. In lipsa sandvisului de acasa, elevii care petrec de cele mai multe ori intre 4 si 6 ore la scoala ar trebui sa se multumeasca doar cu atat

Citeste si: Imagini cu sora lui Bogdan de la Puterea Dragostei! Pe el îl vezi zilnic la TV, însă uite ce soră superbă are

De vina pentru lipsa meselor calde in scoli este metodologia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI