De la inaugurare, nu a durat mult până când fast food-ul a primit vizita inspectorilor ANPC. Manelistul are două shaormerii, una în Pitești și alta în centrul Capitalei.

Potrivit acestuia, localul a fost închis temporar și cel mai probabil va rămâne închis până la remedierea problemelor. Nu au fost oferite mai multe detalii în acest sens. 

Citește și: Ce au găsit inspectorii ANPC într-un cămin de bătrâni din Capitală?! Amenzi pe bandă rulantă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În această unitate, reprezentanții AUTORITĂȚII NAȚIONALE PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR au dispus măsura de OPRIRE TEMPORARĂ PRESTARE SERVICII”, scrie pe  afișul de pe ușa fast food-ului.

Tzancă Uraganu, succes la scurt timp de la inaugurare

Manelistul spune că nu se aștepta ca shaormeria să îi aducă un succes atât de mare, încă de la primele săptămâni de la deschidere.

Citește și: Tzancă Uraganu și Alina Marymar au aflat sexul bebelușului. Care a fost reacția celor doi

„Cred că a fost mai mult decât mă așteptam. Mă bucur foarte mult că oamenii mă iubesc, au venit și la poze, mulți mi-au spus că nu au venit pentru shaorma, ci au venit să facem poze. E treaba lor, să facă ce vor.

Aceasta este o bucurie de-a mea sufletească, când dau de mâncare la oameni, chiar dacă nu era shaorma deschisă, făceam eu ceva. Mă bucur că oamenii mă iubesc și sunt alături de mine, din toate punctele de vedere, nu numai la concerte, chiar și în situații de genul acesta”, a declarat Tzancă Uraganu, potrivit Antena Stars.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si