Elif este la un pas de a-i dezvălui lui Kuzey adevărata sa identitate, însă Suat, care supraveghează totul din umbra, întoarce situația în favoarea sa.

Sub pretextul că Handan se simte rău, Kuzey este chemat de urgență lângă lolgodnica sa.

Elif simte că l-a pierdut pentru totdeauna pe bărbatul iubit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Serial "Dragoste și speranță", 12 octombrie. Detalii din episodul de joi: Visul lui Zeynep este spulberat cu intenție

Ce se întâmplă cu Handan?

Handan, în schimb, își joacă ultima carte în fața logodnicului iar ceea ce îi va propune acestuia îl va lasă mut de uimire pe Kuzey. Reacția bărbatul va fi una neașteptată.

Citește și: Tată și fiică în conflict deschis. Dogan se confruntă cu o problemă nerezolvată din trecut

Suat continuă demersurile pentru a o elimina definitiv din viața fiicei sale pe Elif, iar Kubilay este la un pas de a duce planul malefic al bărbatului la bun sfârșit.

Când poate fi urmărit episodul din serialul ,,Dragoste și speranță''?

Ce propunere îi face Handan logodnicului său și ce răspuns va primi aceasta puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “ Dragoste și speranță ”, difuzat numai la Kanal D2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si