Marele campion Lucian Bute (39 de ani) s-a retras recent din activitate, după 37 de partide susținute la profesionism, dintre care a câștigat 32. Conform presei străine, de-a lungul carierei, Lucian a câștigat numai din burse suma de 16.658.000 de dolari. ”Pot să vă spun că am câștigat bănuți frumoși. Ceea ce nu știe lumea... Ai o bursă, dar de acolo trebuie să plătești tot stafful, de la nutriționist la manager. Apoi

sunt impozitele la stat. În Canada e 38%. Să luăm 100 de lei, rămâi cu mai puțin de jumătate. Sunt bani mulți, dar mulțumesc lui Dumnezeu, am muncit pentru ei”, a dezvăluit Bute în Gazeta sporturilor. 

Citeste si: Anunțul trist despre Lucian Bute! Lacrimi la conferința de presă în care s-a dat vestea

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Veşti proaste pentru supravieţuitorul accidentului petrecut la blocul lui Lucian Bute din Montreal! Scăpat ca prin minune după ce s-a prăbuşit cu tot cu balcon, Allan a divorţat recent

Pentru că se antrena periodic în Florida, la Miami, Bute și-a achiziționat la un moment dat și o casă aici, pe care acum recunoaște că a vândut-o. "Pe considerentul ca să nu mai plătesc chirie când mergeam în pregătire, că era foarte scump, am cumpărat o casă.

Eu aveam o echipă, mergeam cu 6-7 oameni după mine. Trebuia să plătesc hotel. A fost mai bine să am o casă. Între timp am vândut-o, nu mai era rentabilă", a mărturisit Bute pentru gsp.ro.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si