Close sidebar
Close sidebar

Ludovic Orban e noul presedinte PNL: „Victoria de azi nu e victoria mea, e victoria PNL”

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, in primul discurs de la alegerea in aceasta functie, ca obiectivul sau principal in fruntea partidului este castigarea alegerilor parlamentare din 2020 si aducerea PNL la guvernare. De asemenea, Orban a spus ca, sub mandatul sau, PNL va fi un partid liberal conservator, garant al indeplinirii tuturor angajamentelor Romaniei fata de partenerii externi, presedintele liberal reafirmandu-si si sprijinul fata de Klaus Iohannis pe care il va sustine pentru obtinerea unui nou mandat de sef al statului in 2019.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

”PNL va fi incepand de azi un partener loial, corect, transparent pentru presedintele Klaus Iohannis si pentru punerea in practica a tuturor obligatiilor pe care ni le-am asumat impreuna in momentul in care am castigat alegerile din 2014.  Ma voi bate cu toata forta mea, cu toata energia mea pentru a reusi in 2019 sa castigam alegerile prezidentiale, sa obtinem un nou mandat pentru Klaus Iohannis, iar dupa aceasta victorie sa reusim sa castigam alegerile locale si, nu in ultimul rand, obiectivul meu fundamental este castigarea alegerilor parlamentare sa avem o guvernare care sa arate cu adevarat ce trebuie sa faca liberalii pentru aceasta tara”, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban.

El a afirmat si faptul ca PNL va fi un garant al indeplinirii tuturor angajamentelor Romaniei fata de partenerii externi.

”PNL sub conducerea mea va fi un partid de dreapta liberal conservator, membru al dreptei europene si se va bate cu toate fortele pentru a implementa politici de dreapta in Romania, pentru a asigura dezvoltarea, cresterea economica.

PNL va fi un garant al indeplinirii tuturor angajamentelor pe care le are Romania fata de partenerii nostri, parteneriatul strategic cu SUA, pozitia de membru al NATO si calitatea de membru al UE. Ramanem si vom fi cel mai puternic sustinator al acestor angajamente si vom ramane un stalp si o oaza de stabilitate in aceasta zona framantata a Europei”, a mai spus presedintele PNL.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Nu in ultimul rand, Ludovic Orban le-a multumit liberalilor pentru alegerea in functia de presedinte al partidului.

"Dragi prieteni liberali, va multumesc pentru increderea acordata, este o incredere care ma onoreaza si ma obliga. De astazi, pentru mine, viata este mult mai grea, mai dificila, port pe umeri o raspundere uriasa, de a transforma PNL in forta politica de care are nevoie Romania. Victoria de azi nu este victoria mea, este victoria PNL si contine germenii viitoarei victorii a PNL pentru Romania”, a mai declarat Orban la finalul congresului PNL.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI