La fel ca în 2022, cumpărătorii au profitat de cupoanele de reduceri, pe care peste 64% dintre aceștia, conform promo-codes.ro, și le doresc în mod constant în coșul de cumpărături. Anul trecut, pe lista de cadouri pentru luna decembrie, oamenii au trecut haine, cărți, dulciuri, jucării, produse de cosmetice, bijuterii, carduri cadou, smartphone-uri, tablete și jocuri video.

Articolele de îmbrăcăminte – mereu în topul cadourilor în luna decembrie

În topul popularității cadourilor pentru sărbătorile din cursul lunii decembrie produsele de îmbrăcăminte se află pe prima poziție. Peste 73% dintre cumpărători intenționează să cumpere și să ofere cadouri din această categorie cu ocazia Sfântului Nicoale și a Crăciunului.

Produsele cu reducere, precum Fashion days cod reducere: https://promo-codes.ro/cupoane-reducere/fashion-days înseamnă economii pentru cumpărători, de aceea cei mai mulți dintre aceștia încep căutările încă din luna octombrie ca să fie pregătiți de Black Friday. De asemenea, în perioada premergătoare acestor sărbători, majoritatea retailerilor și magazinelor online și offline organizează campanii promoționale cu discount-uri.

Cum se comportă cumpărătorii în timpul sesiunilor de cumpărături pentru Sfântul Nicolae și Crăciun?

În ceea ce privește modul în care se realizează cumpărăturile sunt preferate companiile care oferă transport gratuit. De asemenea, cei peste 85% dintre cumpărătorii care agreează acest tip de beneficiu își doresc ca transportul să fie și rapid.

Nu mai puțin de 47% dintre cei care cumpără în luna decembrie și-ar dori ca transportul să nu îi coste absolut nimic, chiar dacă este rapid.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În timp ce 62% dintre cumpărători își fac cumpărăturile cu o săptămâna înaintea sărbătorii, de exemplu, de Black Friday pentru Sfântul Nicoale, 60% cumpără în ajunul sărbătorii. Ofertele speciale, precum cod reducere Bestvalue: https://promo-codes.ro/cupoane-reducere/bestvalue, sunt căutate 68% dintre cumpărători, care sunt mult mai receptivi la emailurile promoționale.

Un procent de 67% dintre potențialii cumpărători preferă platformele de shopping online, dar 33% ajung să cumpere din magazinele terestre chiar dacă au efectuat cercetările în mediul digital. Rețele sociale joacă un rol esențial pentru 23% din cumpărători care sunt influențați de recomandările influencerilor.

Experiențele – noul tip de cadouri cu ocazia Crăciunului

Un număr din ce în ce mai mare de persoane își doresc că darurile de Crăciun să depășească limitele cadourilor clasice. De aceea, experiențele speciale precum drumețiile (35%), tururile culinare (34%) și degustările (32%) se află pe lista cu dorințe pentru Crăciun a unui procent de aproape 60% de persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si