Luna este singurul corp ceresc care poate fi vizibil cu ușurință, iar acesta are o mare energie asupra populației. În anumite faze ale lunii, unele persoane pot deveni agitate, iar altele simt nevoia de mai multă odihnă.  

Citește și: Fazele lunii august 2023: Când are loc Luna Plină și Luna Nouă?

Luna Nouă se formează atunci când nu este luminată sau nu poate fi văzută.

Această fază este posibilă atunci când, în cursul orbitei sale,  satelitul se află între Pământ și Soare. 

Când va avea loc Luna Nouă?

Luna Nouă va avea loc în luna august, pe data de 15. Pe data de 1 august are loc Luna Plină. 

  1. Luna Plină de pe data de 1 august se numește „Luna Sturion” sau „Luna Plină a Sturionului”. Denumirea este dată după peștii abundenți din lacuri și râuri în lunile călduroase de vară.  
  2. Ultimul Pătrar: 8 august 2023.
  3. Luna Nouă: 15 august 2023.

Citește și: VIDEO- Horoscopul săptămânii 17 iulie- 23 iulie: află ce îți rezervă astrele

    4. Primul Pătrat: 23 august 2023.

    5. Luna Plină sau Luna Albastră: 30 august 2023.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Durata unei faze lunare complete, de la lună plină la lună plină sau de la lună nouă la lună nouă, este de aproximativ 29 de zile și 12 ore. 

Ce să faci și să nu faci în această zi?

Iubitorii de lucruri noi și de noi începuturi pot urmări Luna Nouă pentru planuri, fiind o perioadă favorabilă acestor lucruri.

Astrologii sunt de părere că orice început este prielnic în această zi, iar finalizarea proiectului început azi va da roade. 

Există și o serie de lucruri care nu trebuie făcute în această zi, oricât de prielnică ar părea această zi.  

Citește și: Fazele lunii august 2023: Când are loc Luna Plină și Luna Nouă?

Oamenii nu trebuie să se mute în această zi, nici să nu planifice evenimente importante cum ar fi o nuntă, iar oamenii sunt sfătuiți ca în această noapte să nu părăsească locuința și să nu plece la drum lung după miezul nopții.  

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Semnele zodiacale pentru care Luna Nouă aduce schimbări

Luna Nouă aduce și schimbări pentru nativii zodiei de foc și zodiei de pământ. Aceștia vor începe lucruri care duc la schimbarea în bine a vieții, iar această jumătate de lună, de pe 15 august până la finalul verii, reprezintă momentul oportun de revizuire a tuturor lucrurilor care fac parte din viața voastră. Totodată, nativii acestor zodii de pământ și foc trebuie să aibă grijă la sănătate și la presiunea pe care ei o pun asupra propriei persoane.

 

Citește și: Lună Plină iulie 2023. Pe ce dată are loc și cum influențează zodiile?

Zodiile de apă și aer trebuie să aibă grijă la locul de muncă, iar cele care vor să facă schimbări pe plan profesional, acum este momentul. Finalul verii, odată cu data de 15 august, aduce schimbări, atât în mică măsură, cât și în mare măsură, pentru toate semnele zodiacale.   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si